Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek előny, vagy hátrány az a pasinál, ha romantikus típus?
Itt most nem arra gondolok, hogy folyton tocsog a nyál meg ilyenek. Csak mondjuk szereti a meghitt hangulatot teremteni ha úgy van, szereti az összebújós estéket, szereti meglepni a párját kisebb ajándékokkal. De emelett ha úgy van vagányabb programokat is simán szervez.
Csak lányok véleménye érdekel. Köszi. 😁😊
Minden nő szereti bizonyos fokig ha a pasinak vannak érzelmei és néha elég bátor ahhoz hogy kimutassa azokat.
Nem a romantikus pasikat nem szeretik a nők hanem a nyálasakat, érzelgősöket, picsogókat, a nőieseket.
Ha egy romantikus film közben a pasi elejt egy könnycseppet és észrevétlenül letörli egy nőnek nincs annál izgatóbb. De ha kell akkor legyen kemény és érzelemmentes.
Pontosan, előző. Én voltam az, aki azt írta hogy nagy előny. Nem szeretem én sem azt ha vki folyamatosan nyáladzik, de azt, ha van annyi bizalom köztünk hogy ne féljen még sírni se, mert nem kell mindig a macsót adni, azt imádom. Apám például egy olyan ember volt, aki sosem mutatta ki az érzelmeit, még a szeretét sem, sírni meg aztán sosem sírt. Hihetetlen furcsa volt nekem. Ezzel jól tönkre is tette egy időre a kis érzékeny lelkű fiútestvérem önbizalmát meg minden, mert hogy férfiember nem sír. Furcsa módon most, hogy megint a régi, érzékeny, szeretni való melák, tapadnak rá a csajok 😂
Amúgy, a trollnak üzenném, hogy én küzdősportolok kb 10 éves korom óta, és bármikor kész vagyok egy verekedésre, aztán mégis romantikus vagyok. Ezt rakd össze 😂
Feltűnik amúgy valakinek, hogy mennyire álságos kérdés ez? Hogy aki felteszi, már előre tudja, milyen válaszok fognak rá érkezni, mert direkt úgy fogalmaz, hogy pozitív színben tüntesse fel saját magát? Hogy egyedül a dicséretek bezsebeléséről és az önnyugtatásról szól az egész?
...Valaki?
Kedves utolsó. Itt senki se engem dicsért, senki se rólam mondott pozitív véleményt. Feltettem egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen jellem mennyire előny vagy hátrány. Nem azt kérdeztem meg, hogy ki akarna velem összejönni.
De sajnálom, hogy ha neked értelmezési problémáid vannak.
Neked vannak értelmezési problémáid. Dicsérni valakit = randira invitálni?
Megkérdezhetem, miért érdekel, ki mit gondol a "romantikus srácokról", ha nem te magad vagy érintett a kérdésben és nem abban reménykedsz, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapsz vállveregetés gyanánt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!