Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként hogy viszonyulnál ahhoz, ha a lányod elmondaná hogy viszonyt folytat egy középiskolás tanárjával? (leérettségizett)
Ez a lényeg, az érettségi!
Ha ez megvan kétkézzel kapnak az ember után!
Ahogy a példa is mutatja.
Így ő már félisten...
szerintem kamu kérdés...
nem hiszem, hogy ezt egy szülő ilyenformán tudja meg, utólag, vagy ha igen, elcseszte a gyerek nevelését.
ha a lányod eddig titkolózott, miközben x ideje kavarnak, az rólad is elmond vmit és semmi jót.
Ha beleképzelem magam a szituba, hogy az én (még nem létezo) 18 éves lányom a 37 éves volt tanárjával kavar, valoszinuleg nem tetszene a dolog.
Ismerni kéne a lányt. Most ne haragudj, de ha a lányod az az eleven fajta, aki falja a pasikat, és nem marad veluk sokáig, akkor nem aggodnék. Akkor csak egy futo kaland lesz neki. Neked kell látni, hogy hogy kezeli a dolgot. Amíg ugy fogja fel, hogy tudja, hogy a férfival csak szex és tudom hogy védekeznek, akkor nem szolnék nagyon. Inkább csak ovatosan figyelmeztetném vagy inton elbeszélgetnék vele, hogy inkább kereshetne magának valami rendes, korban is hozzá illobb pasit, aki szereti is.
Ha viszont látnám, hogy szerelmes totál bele, akkor már azért jobban aggodnék érte. Akkor azért biztos hogy erosebben lepnék fel.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!