Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt komolyan kidobnátok 5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt komolyan kidobnátok 5 évet a kukába lányok?

Figyelt kérdés

Sajnos egy elég hülye helyzet alakult ki. Barátnőmmel már 5 éve együtt vagyunk. Két hete megkértem a kezét. És ennek okán az egész család összejött ünnepelni. A helyzet az, hogy unokatestvérével ez előtt még soha nem találkoztam. Legalábbis ezt hittem. Ugyan is ezen a csodás családi összejövetelen kiderült, hogy de ismerem, ugyan is még barátnőm előtt elég sokáig összejártunk szexelni. Nos ezt megtudta barátnőm és teljesen kikelt magából. Pedig nem tudtam akkor meg azután se hogy rokonok. És most azt fontolgatja hogy visszamondd mindent.

Ezt ti is ennyire véresen komolyan vennétek? 😕

2019. júl. 31. 10:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Voltam hasonló helyhezetben picit fura volt de emiatt nem dobnék senkit.
2019. júl. 31. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
neked kéne elgondolkodnod, hogy ezek után vele maradj-e. hatalmas nagy szerelem lehet, ha emiatt megfordult-e egyáltalán az hogy szakít veled. azért sír mert van múltat, mindenkinek van, és őt nem az érdekli hogy te milyen vagy most, hanem hogy mit csináltál akkor amikor még csak nem is ismerted. ha az én csajom lenne én lennék az aki szakít vele. persze nem ezt tanácsolom de azért ezt mond el neki ha megint beszéltek, és gondold át, hogy mennyire szerethet.
2019. júl. 31. 11:21
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
7. Nem tudta, hogy te vagy a vőlegény? Miért, mit gondolt, ki vagy te, a házmester? vagy a vízvezetékszerelő? Egy családi összejövetelen mindenki ismer mindenkit, csak te lehettél az új. Meg hát ez, hogy azt se tudja, hogy kerülsz oda, és elszólja magát sok ember előtt? Nem igazán hihető.
2019. júl. 31. 11:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Csak barátnőmnek mondta, nem az egész család előtt, és elég egyedi stílusa van ilyen téren, ameddig én komoly kapcsolatra váltottam ő maradt a kósza egy éjszakásoknál.

Rajtam kívül még vagy 5 idegen pasi volt ott számára, ugyan is az én családom és rokonaim is ott voltak. És képzeld nem folyamatosan egymást nyaltuk barátnőmmel, én beszélgettem a család többi tagjával, mire egyáltalán észre vettem őt addigra ez kiderült.

2019. júl. 31. 11:28
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Hát kár, hogy nem folyamatosan egymást nyaltátok, mert most már erre nem lesz túl sok lehetőség. :D
2019. júl. 31. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Azt nem értem, miért nem lehet egyből a kérdéssel együtt a részleteket is leírni. Még 3x belekérdeztünk, mire kiderült, mi volt a helyzet pontosan.

Ha meg privátot ír az ember, hogy rákérdezzen, akkor arra nem válaszolnak, törlik, mert priváttal nem foglalkoznak.

Ennyit a gyakoriról.

2019. júl. 31. 11:35
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
5 évet nem dobnék ki a ablakon, megpróbálnám megbeszélni a dolgot.
2019. júl. 31. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

A párjának valószínűleg fontos a hűség, a monogámia és sokként érte, hogy szemtől-szembe találkozott olyan emberrel akinek viszonya volt a vőlegényével. Főleg hogy az illető rokon, érzelmileg közel áll hozzá, így tudat alatt kivetítette a múltbéli eseményt a jelenre.

Mindenki eltérően reagálna hasonló helyzetben, van aki túl tudna rajta lépni, míg van akinél megmérgezné a kapcsolatot. Akár így, akár úgy üljön le és beszélje meg a párjával, jelezze neki Ön még szereti és ez egy múltbéli esemény.

2019. júl. 31. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha emiatt eldob 5 évet, akkor nem is sírnék utána. Kicsit szerintem túlreagálja a dolgot, bár biztos elsőre mélyen érintette. Adj neki egy kis időt, majd lenyugszik.
2019. júl. 31. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
79%

Na itt az élő példa, mire lehet 100% ot pontozni.

Sexológus ir úgy, hogy sztem egy vizszintes vonal, amit ir.

Hogy miért ? Mert mindkttő felet dicsőiti, vagyis gey átlagduma, ami mindenkinek tetszik alapból.

Ebből is az derül ki, hogy ha úgy fogalmazunk, hogy bármilyen témában mindket irányt, + és - ot is elfogadjuk, akkor leszünk szimpik.

Abban a pillanatban ha ettől eltérő véleményt fogalmazunk meg, akkor meg le vagyunk kostólva. Ezeket nagyáltalánosságban gondolom igy.

A kérdezőnek meg azt ajánlom, ha már esküvő előtt ilyen szintű kompromisszumok előjönnek, na én onnan tipliznék nagyon gyorsan. Ugyanis valamelyikőtök mindenig nyelni fogjaa békát. Az meg egy halálra itélt kapcsolat, a kérdés csak az időfaktor, meddig.

2019. aug. 1. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!