Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt komolyan kidobnátok 5...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt komolyan kidobnátok 5 évet a kukába lányok?

Figyelt kérdés

Sajnos egy elég hülye helyzet alakult ki. Barátnőmmel már 5 éve együtt vagyunk. Két hete megkértem a kezét. És ennek okán az egész család összejött ünnepelni. A helyzet az, hogy unokatestvérével ez előtt még soha nem találkoztam. Legalábbis ezt hittem. Ugyan is ezen a csodás családi összejövetelen kiderült, hogy de ismerem, ugyan is még barátnőm előtt elég sokáig összejártunk szexelni. Nos ezt megtudta barátnőm és teljesen kikelt magából. Pedig nem tudtam akkor meg azután se hogy rokonok. És most azt fontolgatja hogy visszamondd mindent.

Ezt ti is ennyire véresen komolyan vennétek? 😕

2019. júl. 31. 10:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Hogy tudta meg mégis? Most akkor vagy te vagy ő megmondtátok neki poénból? Elég kamu szagú történet
2019. júl. 31. 10:53
 2/20 anonim ***** válasza:
16%

Na, ezért nem annyira jó mégsem az a sokak által felmagasztalt szexkapcsolat.

Nyilván zavaró lehet ez valakinek, ha egy családtagjával is... ráadásul nem egy normális kapcsolat, hanem szexkapcsolat keretében.

2019. júl. 31. 10:54
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Az tényleg fura, hogy honnan tudta meg.
2019. júl. 31. 10:55
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Hát, ha 5 év alatt nem futottatok össze vele, akkor sok vizet nem zavar a leányzó. De nekem is furcsa lenne a helyzet. Azt nem mondom hogy emiatt mindent borítanék, de azért elgondolkodnék, nem szívesen lennék együtt olyannal, aki csak érzelmek nélkül "összejár szexelni" valakivel. Beszéljétek meg, pontosan mi zavarja, hogyan tudnál segíteni a helyzeten, stb.

22N

2019. júl. 31. 10:56
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez tényleg bezavarhat, arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy hogyan tudta meg.
2019. júl. 31. 10:57
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Barátom! Te nem ismered a nőket! Ettől sokkal kissebb ok miatt is simán kuka nekik 5 vagy 10 év.
2019. júl. 31. 11:00
 7/20 A kérdező kommentje:

A csaj elszólta magát. Nem tudta, hogy én vagyok a vőlegény. És kedvesen közölte, barátnőmmel, hogy azzal a sráccal anno szexeltünk.

18 voltam amikor volt ez a szexkapcsolat dolog. Max 1 hónapig tartott, és le is zártam a dolgot. Soha nem is volt utána még csak egy éjszakás kalandom se. Utána ismerkedtem meg barátnőmmel, azóta vagyunk együtt.

2019. júl. 31. 11:03
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen hogy emiatt kidobnám az 5 évet
2019. júl. 31. 11:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Aha, összegyűlik az egész család, ott egy idegen pasi (feltételezem nem tartasz 5 méter távolságot a barátnődtől), és azzal kezdi az uncsitesó, hogy:

"nézd már, látod ott azt pasit, aki egyfolytában a közeledben van, meg tök ismeretlen, nem a mi családunkból való, aki akár simán lehetne a te pasid is? na vele dugtam"

2019. júl. 31. 11:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Egy csaj sosem szól ilyet, hogy annó szexeltünk.
2019. júl. 31. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!