Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeintetek prűd vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeintetek prűd vagyok?

Figyelt kérdés

Amit elfogadok:

-lábfétis

-BDSM,lightosabb,pisiszex,kakiszex

-szajbaelvezes

-aecraelvezes

-amit nem fogadok el:

-nyilvanos helyen szexelni

-anál

2019. júl. 31. 08:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Te nem prűd vagy, hanem aberrált :D
2019. júl. 31. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy prűd, inkább perverz vagy.

18/F

2019. júl. 31. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Relatív. Egy csak misszionáriushoz szokott, még az orálsexet is elutasító mormonnak perverz vagy, míg egy "kemény" BDSM rajongónak lehet prűd (igaz a scat nem éppen light-os műfaj).

Egyébként nem mindegy, hogy mások mit gondolnak? Csináld azt ami neked (és a partnerednek) jó és használj óvszert :)

2019. júl. 31. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Sztem semmi gond és nem vagy prüd.

De felesleges mindent és mindenkit besorolni, definiálni valahova.

Te ezeket szereted, mellesleg én is :-) Sőőt rá is kattantam a pisi-kakis élvezkedésre. Hogy hogyan na az nem volt egyszerű.

Szóval hajrá, és ne törődj azzal ki mit gondol. A saját élvezeted a tied ill a partneredé nektem vagy neked ez a normális, másnak meg más, Vagyis nincs "normális" sztem.

Kinek mi.

Vagy az a normális amit 100 emberből 51 csinál ? :-)

2019. aug. 1. 06:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul közelíted meg a kérdést. Régen egy paraszt portáján megvolt, ki meddig mehet be. Volt, aki csak a kertkapuig, volt, aki s verandáig, néhányan a konyháig, s csak nagyon kivételes személy a hálószobáig. Nem minden partnernek kell mindent megadni, ami neked belefér, hanem minden partnernek csak annyit megadni, amennyit elér. Amennyi szerelmet megérdemel.
2019. aug. 1. 16:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
nem úgy tűnik,mintha az lennél...
2019. aug. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!