Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találok ilyen lányokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen lányokat?

Figyelt kérdés

Mindenhol látom meg hallom, hogy a nők túl akarnak esni a szexen (mint első) milyen érzés meg minden. Ezt egy volt osztálytársammal beszéltem akivel jóban vagyok és ő avat be ezekbe a csajos dolgokba :D

De az a helyzet én ebből kicsit lecsúsztam vagy nem is tudom, mert bennem most van ez a most már legyen valami, essünk túl rajta és foglalkoztat a téma. Sokan 14-15 nél már rég túl voltak én 19 vagyok és még semmi :/ Egy barátnőm volt de nem feküdtünk le, ami így eléggé elvetet a kedvem az egész kapcsolat dologtól mert 3-4 hónap és csak csókolóztunk... Aztán ilyenek miatt meg ilyen randi/találkozások miatt is. Röviden, soha nem jött össze ezét :/

Ő mondta, hogy minden nőben van egy kis kurvskodás, hogy csak egy éjszakára valaki, vagy csak szexre kell neki egy pasi. Ilyen kapcsolatokat, embereket hol találhatok? Ha az segít, pesti vagyok, érdekelnének hol vannak ilyen helyek, időszakok ahova a lányok direkt ezért mennek/ ilyen stílusú, mentalitású lányok vannak ott. Jóó bulik de most ez sem 100% és voltam én is itt Pesten párba és nem ez a helyzet :/

Aztán igaziból a kapcsolat gondolata is lehet foglalkoztat, de normális lánnyal lehet csak, erre rájöttem :/

De amúgy félek, hogy egy kapcsolatba úgy belépni, hogy szűz vagyok (ilyen korban) lehet szakító ok lesz, mert nem fogok úgy teljesíteni, nincs tapasztalatom. Ezért is + meg amiket írtam jutottam erre.

Szóval remélem érthető és tudtok segíteni, ezt köszi!

19/F

2019. júl. 30. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy jöttem össze a 21 éves jelenlegi párommal, hogy szűz volt, én is, nem volt gond. Ha mindenképp el akarod veszíteni akkor csajozz, ajánlom a Tindert, vagy menj prostihoz végső esetben.
2019. júl. 30. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lánnyal miért akarsz összejönni, aki azért szakít veled, mert szűz vagy? Mi 22 évesek voltunk a párommal, amikor összejöttünk, mindkettőnknek a másik volt az első, és akkor ebbe még nem gondoltam bele, de utólag látom, hogy ez milyen szuper dolog. Együtt fedezhettük fel a szexualitás rejtelmeit, együtt fejlődtünk, minden ilyen emlékünk közös, nem kell azon agyalnunk, hogy vajon a másiknak az előző partnere mennyivel volt jobb, vagy hogy ki milyen tapasztalt, vagy milyen régi kalandjai lehettek a másiknak, amiket nem mer bevallani.

De akkor sem feltétlen kell aggódnod, ha olyan lányt találsz, aki már tapasztalt. Olyan ismerősöm is van (fiú), aki pont ugyanebben a cipőben járt, összejött szüzen egy lánnyal, akinek több pasija is volt már előtte, de őszintén megmondta neki, hogy ő szűz, a lány megértő és türelmes volt, mindenben segített neki, és azóta is boldog párt alkotnak.

2019. júl. 30. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Gondolod, hogy az egyéjszakásra vágyó lányok csak úgy összegyűlnek egy téren a csendes éjszakában, mint fecskék a dróton?

Na jó, tudod mit?

Igazad van.

Van egy titkos hely, ahol a ledér nők este 10-kor összegyűlnek, és várják az arra járó áldozataikat.

De nem mondhatom meg a hely nevét, tiltja a női kódex.

2019. júl. 30. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ledér nők gyűjtőhelye klub, oldal (max. kupleráj vagy egyes speciális sexklubok).

Ne görcsöljön rá, 19 évesen még nincs elkésve semmivel! Ismerkedjen, randizgasson, haladjon a saját tempójában. S alkalmi sexnél mindig használjon óvszert :)

2019. júl. 31. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!