Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok hasonló lányokat mint a képen?
Melyik szexpartner oldalon találok ilyen vagy hozzá hasonló gyönyörű lányokat? A rosszlanyokon sajnos nem találtam. Milyen oldalak vannak még ahol fizetős lányok vannak és így néznek ki?
Az én nejem majdnem így néz ki! De nem adom! :-)
Nekem is a latin nők a zsánerem. Soha nem volt gondom, mindig megtaláltam a számomra megfelelő partnert. Persze voltak más megjelenésű párjaim is, de többségében latin típusúak.
Nyitott szemmel kell járni-kelni az életben. Aki egy bizonyos típust kedvel, annak fel kell kötnie a gatyáját, mert akkor kell lépnie, amikor alkalom hozza. Nem szabad szégyenlősnek lenni, igenis meg kell próbálni bárhol leszólítani egy nőt, ha az megmozgatja a fantáziáját. A sikerhez pedig vagy jó beszélőkére vagy jó megjelenésre van szükség, netán mindkettőre. (nyilvános helyen leszólított nők estében a pénznek, a jómódnak nem sok jelentősége van)
Mexikó városban is volt egy barátnőm, ott aztán lehet találni hasonló csajokat. Én itthon ismertem meg, félig magyar volt.
Egyik fiamnak argentin - spanyol barátnője van. A sors hozta így, iskolatársak. Első találkozásuk óta elválaszthatatlanok. A családjával is jól kijövünk! A lány nemrég közölte, szeretne ideköltözni fiamhoz. (fiamnak van egy külön emelete a házban)
Kérdező, akkor nem is lesz semmilyennél, ha így gondolsz magadra :)
Amúgy járj nyitott szemmel, valahol biztos kell lennie, szerintem oldalspecifikusan nem lehet ezt megmondani.
Már megbocsáss! Az ilyen kvalitású örömlányok megválogatják, kivel bújnak ágyba! Ha normál ismerkedésre nem lenne esélyed, akkor nagyon valószínű, hogy egy ilyen örömhölgynél sem lenne.
Nekem is bejönnek a Playboy magazinos nyuszis lányok, de nem ábrándozom róluk, mert esélyem nem lenne náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!