Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar belemenni? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar belemenni? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Van egy nö ismerösöm aki nagyon kivánatos. Jol is néz ki.. szokta adni a jeleket szexualis részről. Ugy veszem eszre rajta hogy ö is akarná . Szoktam is neki utalgatni de csak ésszel nem szoktam nagyon rámenős lenni.. csak lassan adagolom be neki hogy ne legyen túlzás... de mindhiaba..
2019. júl. 30. 15:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 ez nagyon 50-50 % ! Vagy sikerrel járnák vagy nem.. ilyenkor kétszer megkell gondolni.. lehet aztán ez bejönne nála de mindegy is mert vannak magán problémàim jelenleg... most nem lenne türelmem és lelkieröm ezzel foglalkozni.. nem akarok én már többet ezen agyalni mert csak nekem rossz ez... de azért köszi a tanácsot !!
2019. aug. 1. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással kiméld meg magadtól a csajt. Jobban jár.
2019. aug. 1. 10:41
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 jolvan. Okos vagy nagyon !
2019. aug. 2. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Tudom, inkább nem javasolok már semmit, ugyis minden megoldásra van egy problémád, igy okosan elengedlek.
2019. aug. 2. 09:53
 15/15 A kérdező kommentje:
van elég ok rá hogy igy àllok ehhez a dokoghoz... ég áldjon ! Hello
2019. aug. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!