Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a 30 körüli pasik (akiknek jó a dumájuk, helyesek stb) jól tudnak dugni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 12:59
11/17 anonim válasza:
Nem hiszem hogy van összefüggés
12/17 anonim válasza:
29 vagyok, de a dumám is jó és jól dugok... :)
13/17 anonim válasza:
A kettő között nincs összefüggés!
14/17 anonim válasza:
Nem tudtátok hogy minden pasi jó az ágyban? Ahogy mindegyik ért a focihoz is...
Amúgy nem csak ettől függ hogy ki jó az ágyban, annyira komplex és sok összetevős dolog, hogy csak,akkor tudod meg ha túl vagy,rajta.
16/17 anonim válasza:
Én katasztrófa vagyok az ágyban. Ezért sikerült multiorgazmust okozni több barátnőmnek is. 😑
17/17 anonim válasza:
Nem feltétlen. Sok ilyen szájhőssel szexeltem már. Így megduglak, úgy kinyallak anyukám,aztán nagy 0 volt az ágyban, vagy 5perces, vagy féllankadt. Kb semmi szexuális kultúrával. Viszont volt csöndes, szerény srác,aki nagyon ott volt a szeren. Úgyhogy szerintem semmi összefüggés nincs.
38n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!