Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A "nagydumás" pasiknak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "nagydumás" pasiknak akik (jól is néznek ki legtöbbször) nagy farkuk van általában?

Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%

Igen, szemelyes pelda

F

2019. júl. 15. 18:20
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem feltétlenül.
2019. júl. 15. 18:21
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem feltétlenül van a kettő között összefüggés. Akinek pici, annak nem nagy a dumája sem. A kis méretűeknek nins nagy önbizalma.
2019. júl. 15. 18:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Van akié nagy, van akié közepes, valakinek pedig kicsi...
2019. júl. 15. 18:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Haverom aki nagydumás és csomó csaja volt és Tokajban is rengeteg nővel lógott láttam milyen kicsi pisiléskor sörözőben.Azt mondta amikor megnövekszik akkor gombafejű és ezt a nők nagyon szeretik.Meg ilyenkor befeszül és nem tudják kihúzni a kalapja miatt.Nekem ócska idióta dumám van de 4-4és háromnegyedszer ráfér a 4centis makkom a hosszára.Apámnak sincs nagy szövege,de láttam a farkát milyen hosszú kiskoromban.Annyit mondott úgy kell ránézni a nőkre.
2019. júl. 15. 18:27
 6/16 anonim ***** válasza:

# 3

Nálunk egyetemen kb 100 emberből a legnagyobb dumás srác akit kb mindenki ismer és mindenki szerint halál jó arc stb, egy ismerősöm leszopta és kiderült hogy tök kicsi a farka szóval... ez sem igaz.

2019. júl. 15. 18:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Honnan tudod h kicsi volt a farka? Te voltál az az "ismerős"? 😀 Esetleg ezzel menőzött a barátnőd h leszptam az a srácot és kicsi volt?

Tényleg kíváncsi vagyok 😀

2019. júl. 15. 18:41
 8/16 Ibiza2019 ***** válasza:
Nem mutatom meg :)
2019. júl. 15. 18:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem ormányom van.
2019. júl. 15. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Semmi összefüggés nincs. Nekem volt már dolgom népszerű sráccal, akinek kifejezetten kicsi volt, és olyannal is, akinek átlagos volt és olyannal is, akinek átlag feletti volt. Ugyanis nem mindenki pont a f..rokméretére büszke, nagymenő. Valaki a külsejére, valaki a baráti körére, valaki a munkájára, más a kocsijára, más arra, amit az életben elért és ez nem függ össze az intim mérettel.
2019. júl. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!