Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nagydumás" pasiknak akik (jól is néznek ki legtöbbször) nagy farkuk van általában?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 18:19
3/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül van a kettő között összefüggés. Akinek pici, annak nem nagy a dumája sem. A kis méretűeknek nins nagy önbizalma.
4/16 anonim válasza:
Van akié nagy, van akié közepes, valakinek pedig kicsi...
5/16 anonim válasza:
Haverom aki nagydumás és csomó csaja volt és Tokajban is rengeteg nővel lógott láttam milyen kicsi pisiléskor sörözőben.Azt mondta amikor megnövekszik akkor gombafejű és ezt a nők nagyon szeretik.Meg ilyenkor befeszül és nem tudják kihúzni a kalapja miatt.Nekem ócska idióta dumám van de 4-4és háromnegyedszer ráfér a 4centis makkom a hosszára.Apámnak sincs nagy szövege,de láttam a farkát milyen hosszú kiskoromban.Annyit mondott úgy kell ránézni a nőkre.
6/16 anonim válasza:
# 3
Nálunk egyetemen kb 100 emberből a legnagyobb dumás srác akit kb mindenki ismer és mindenki szerint halál jó arc stb, egy ismerősöm leszopta és kiderült hogy tök kicsi a farka szóval... ez sem igaz.
7/16 anonim válasza:
Honnan tudod h kicsi volt a farka? Te voltál az az "ismerős"? 😀 Esetleg ezzel menőzött a barátnőd h leszptam az a srácot és kicsi volt?
Tényleg kíváncsi vagyok 😀
10/16 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs. Nekem volt már dolgom népszerű sráccal, akinek kifejezetten kicsi volt, és olyannal is, akinek átlagos volt és olyannal is, akinek átlag feletti volt. Ugyanis nem mindenki pont a f..rokméretére büszke, nagymenő. Valaki a külsejére, valaki a baráti körére, valaki a munkájára, más a kocsijára, más arra, amit az életben elért és ez nem függ össze az intim mérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!