Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás e a chatszex teljesen idegen partnerrel? F
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 00:40
1/11 anonim válasza:
Nem, de nem is kell a csajod orrára kötni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem.
Inkább csak fantáziálgatás
3/11 érdeklődő35 válasza:
1, neked a párod a mérvadó
2. Szerintem nem
4/11 anonim válasza:
Szerintem megcsalás. Akkor is ha virtuális az egész. Egy másik emberrel izgatni egymást, aki nem a párod... Totál megcsalás.
5/11 anonim válasza:
Én az ilyen erkölcsi kérdéseket a kapcsolataimban egy egyszerű elv szerint kezelem: mielőtt megteszek valamit belegondolok hogy nekem hogy esne.
Kedves kérdező, neked hogy esne ha a barátnőd teljesen idegen csávókkal szexcatelne? Sz#rul? Akkor megcsalás...
6/11 anonim válasza:
Én megcsalásnak érezném ha egy másik pasinak azt írogatnám hogyan szopogatnám a farkát... vagy szerinted ez rendben van, a barátnő részéről? :D
8/11 anonim válasza:
Amúgy 5-össel értek egyet...
Aki úgy tesz meg dolgokat, hogy közben ha visszakapja ő van a legjobban felháborodva az egy buta gyerek.
10/11 anonim válasza:
Sok mindentől függ:) Ha például írogattok akkor nem, a képküldés talán, de az én véleményem szerint a videó küldés már inkább:)
De ha már itt tartunk nekem lehet írni, én szívesen szexchatelek (30+os) pasikkal☺️
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!