Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/24 anonim válasza:
Sosem ismerkedek neten, a távolság pláne negatívum, de ha élőben ilyet megismernék (tegyük fel), biztos jöhetne..:"D Bár nem tudom, az idősebb pasik szemében gáz-e, ha félénk és kissé rideg (is) vagyok :p.
22/24 anonim válasza:
Az idősebb pasik szeretik a kissé félénk nőket. A ridegség meg talán idővel elmúlna. A távolságra nem tudok mit mondani, mert nyilván attól függ, hogy pl te merre vagy. A neten történő ismerkedés elutasítását sosem fogom megérteni :-(
50Ffi
23/24 anonim válasza:
igen, de csak ha férfias, jó szőrös a teste mindenhol :)
24/24 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy már simán lehetnék nagyapa, egy bizonyos közösségben, és hogy hàny 20 év körüli és akár az alatti lánnyal volt viszonyom az utóbbi időben, azt tudom mondani hogy egy részüket egyértelműen izgatja.
Azt mondanám hogy a fiatal lányok 15 %-a kifejezetten vonzodik ehhez a korosztályhoz, további 30% meggyőzhető, a maradék 55% viszont levegőnek néz minket:) de szerintem ez a 15+30% abszolút jó esélyeket tartogat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!