Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy pasi ezt mondja?
Van egy pasi, akivel egy ideje "összejárunk", viszont én még szűz vagyok, szóval semmi behatolás nem volt még. Ő tiszteletben tartja hogy nem akarom még elveszíteni, szóval más dolgokat csinálunk. Nemrég történt egy olyan, hogy behatolás nélkül "meglovagoltam" a farkát. Rajtam egy vékony bugyi volt, rajta pedig semmi. Egy buliban voltunk, és mikor egy haverjának írt üzenetet, ezt írta. "A kiscsaj úgy mozog, mint egy vérbeli prosti. Azt mondta előttem 2x csókolózott, de ezt alig hittem el" Tuti hogy rólam volt szó, mert előtte említették a nevemet. Egyszer rákérdeztem, hogy miért nem hiszi el azt hogy előtte csak 2x csókolóztam, és annyit mondott, hogy ezt vegyem pozitív visszajelzésnek. Utána elkavarodtunk a témától, szóval nem is erőltettem hogy fejtse ki. Természetesen ha találkozunk, akkor rá akarok még kérdezni,de addig is, szerintetek mit jelent ez az egész? Az, hogy úgy mozgok mint egy prosti, az pozitív vagy negatív dolog? És abban, hogy eddig 2x csókolóztam, és ő nem hitte el, abban mi a pozitív visszajelzés?
18/L
Esetleg kérdezd meg tőle, hogy honnan tudja, hogy mozog egy vérbeli prosti.
Nálam mondjuk kivágná a biztosítékot, ha kettőnk szexuális életével kapcsolatos dolgokat beszélne ki bárkinek, és az is, ha ilyen tiszteletlenül beszélne rólam.
De te tudod. Ti már egy más generáció vagytok, más mércékkel és más ingerküszöbbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!