Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normàlis, ha nőként nagyon tetszik, ha egy férfi körül van metélve? 23/L
Aha sztem normálisnak mondható.
L
Szerintem itt elsősorban a vizuális hatás működik nálad, attraktívabbnak, szexuálisan izgatóbbnak találod a péniszt attól, hogy folyton látszik a makk. És mivel a szexben nagyon sok minden fejben hat (ezért olyan stimuláló az, hogy mit látsz vagy hallasz [mit mondanak neked, vagy hogy nyög a másik, vagy az egyéb hanghatások]), szokták mondani, hogy az agyunk a legnagyobb nemi szervünk, így szerintem az van, hogy a vizuális agyi inger felizgat, és jobban élvezed a farkát (mert tudod, hogy az mozog benned, ami úgy tetszik). A másik pedig, hogy az tény, hogy a szabadon lévő makk mindig kövérebb, mint a fityma alatt szunnyadó, mert ki van téve folyamatosan a külső környezet ingereinek, kvázi edzettebb is.
Ehhez azonban nem feltétlenül kell lenyiszatolni azt a bőrdarabot, ami tele van isteni szexuális ifegvégződések ezreivel, egyszerűen csak hátrahúzott fitymával kell élni. Ebben az esetben is folyton látszik a makk, és ez a méretén is pozitívan meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!