Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még ilyen férfi vagy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen férfi vagy én vagyok csak olyan hogy jobban szeretem gumival?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de gumiban jobban szeretem tovább bírom és nekem valahogy kényelmesebb is cumival, tudom a férfiak nagy része gumi nélkül szereti de valahogy nekem így jó
2019. júl. 27. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Én guminővel jobban szeretem (meg igazi nővel úgyse menne) úgyhogy meg értem hogy szereted a gumi anyagát a farkadon érezni
2019. júl. 27. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is csak abban csinálom két okból is.

Egyrész rühellem azokat a fhaszokat akik csak a maguk örömére csupaszon dugnak,de emiatt elvárják,hogy a nő mérgezze magát gyógyszerkkel,de ő nem hajlandó férfi “fogamzásgátlót” szedni,pedig létezik csak utánna kéne nézni és nem természetenek elkönyvelni,hogy a nő mérgezze magát.

A másik hogy nem szeretnék semmilyen fertőzést elkapni és oda-vissza adogatni egymásnak.

Illetve szeretek különc lenni ,hogy én azért is gumival csinálom és nem úgy mint a nagytöbbség.

Amelyik nőnek meg nem tetszik ,hogy nem szúrom meg gumi nélkül az léphet tovább!

F/41

2019. júl. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!