Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak, miért nem értik meg, hogy olyan nincs, hogy túl kicsi intim méret?
Az előző az egyik részét lényegében leírta. Mind a kettő nemi jelleg. Annak látványossága, hangsúlyosabb nemiséget kelt az emberekben és ez bizony ösztönös. Az, hogy ez kiben mennyire van jelen, teljesen változó.
Persze sokan tagadják, hogy nincs bennük ilyen, de ilyenkor nem hazudnak. Csak a tudatos felüket nézik és abban nem gondolják, hogy hatással van rájuk. Persze van akire tényleg nincs hatással, de sok ember van akiben ez meg van, csak nem tudatosan. Mind pénisz, mind mellkérdésre igaz ez.
Sokszor bebizonyították, hogy bizony bő egy kosármérettel nagyobb stimulálja a férfiakat jobban, mint amit mondanak.
Az általános közvélemény kutatások átlaga alapján a legvonzóbb a férfiak számára a C kosár. De az agyi hullámokat, illetve szem fókuszt mérve, számtalan és különböző vizsgálatok alapján bizony az átlag azt mutatja, hogy a D kosár van a legnagyobb hatással az ösztöneinkre. Persze most ezt olvasván biztos sok lány kétségbe esik, pedig felesleges. Sok előttem szóló már fejtegette, hogy miért.
Ugyanakkor a pénisz kérdés látvány gerjesztette szempontból ugyan ez amiket leírtam az előbbinél.
Viszont ott van a gyakorlati része a dolognak. Mindenki előttem téves dolgot írt. Hogy ne számíthatna gyakorlatban a mellméret. Eleve a pszichés és a fizikai dolog egymástól nem élesen elválasztható. A lányok is nagyon jól tudják, hogy ha fejben jobban fel vannak izgulva, akkor általában könnyebben elmennek. Vagy akár még jobban is élvezhetik. Ez ugyan úgy a férfiakra is igaz. Illetve akár csukott szemmel is, ha valakinek az jön be, akkor a puszta fizikai érzet, amit egy kisebb, vagy nagyobb mell megmarkolása gerjeszt, bizony más ingert válthat ki. Különbözőek vagyunk. Szóval a mell méret igenis számottevő lehet, de nem perdöntő nyilván.
A legtöbb férfi nyilván nem ejtene valakit a melle miatt. Lényegtelen, hogy ténylegesen kis mellet kedvelő partnere nagymellű, vagy fordítva.
A pénisz tekintetében meg nem kérdés, hogy mennyit is számíthat a mérete gyakorlatban. A baj, hogy itt mindenki magából kiindulva általánosítgat. Képtelen felfogni, hogy emberek másmilyenek mint ők. El kell fogadni, hogy van akinek a legnagyobb ingert a benne lévő nemi szerv jelenti és esetleg képes is elmenni tőle. Esetleg nagyon is számít, hogy milyen vastag. Esetleg számít, hogy milyen hosszú, mert nem hogy kellemetlen, de külön izgató számár a méhszáj előtti szűkület ingerlése. Ezt el kell fogadni.
Ezek után nem kell csodálkozni. Mert aki az egyes nemi jellegének hangsúlytalansága magában már frusztrációt keltett a nemiségével kapcsolatban, annak ha csak egy ilyen példát tapasztal, már elmélyíti benne ezt az egészet. Ez nemtől függetlenül. És a magában ezt a képet kialakító egy ilyen vélemény többet fog érni, mint 100 ellenvélemény. Így működünk.
Azt is meg kell említeni, hogy ilyen érzetek a nemi jellegekkel kapcsolatban, nem csak az ellenkező nemmel kapcsolatban, de saját nemeinkkel kapcsolatban is megjelenhetnek.
Én kimondottan örülök,hogy átlagos 15 cm az érzékelöm mivel nem zavar az elhelyezésében és nem korlátoz a mozgásban sem.
F/41
Mondjuk a mell mérete max esztétika miatt fontos, meg vannak néhányan akik szeretik markolaszni, vagy mit tudom én, de a kis farok a nők többségénél bezavar a szex minőségébe is.
Kis farokkal sokszor max maszatolni lehet, ami hosszú távon olyan, mintha csak salátán élnél, és semmi máson. Nem kielégítő.....
De hát sok nő él salátán, szóval ez jó hír a kisfarkú brigádnak....
#15 :D
Ezen mi a sértő? Semmi degradalo nincs benne, olyan mintha azt mondanám hogy "barna hajú brigád",vagy "balkezes brigád". Miért nem azon cseszed fel magad, hogy azt mondtam, hogy nem tudtok nőket kielegiteni?
A kis méret a rossz genetikának az egyik jele, vagyis férfiatlan vagy. A kicsi 12cm/3,5cm és ez alatt, bár nem tudom, hogy lehet élni ez alatt.. Szóval nem kell hazudozni, mert igenis számít a farok méret ugyanúgy mint a testmagasság. A legtöbb 170cm-es törpe egyedülálló vagy már kidobta a nője, mert jött a 190cm-es huan migel és a hölgyeményt lecsapta a kezéről.
Persze az épeszűek nem a farkukkal ismerkednek, DE eljön az az idő amikor lekerül a gatya és ott van az a kicsi valami.. Ha peche van a szerencsétlennek a nőnek előtte valami 19-20cm-es pasija volt, akkor biztos lapát. A nők is hozzászoknak a jóhoz, a nagy dolgokhoz, így egy kicsike méretecske már nem hozza ki belőlük azt amit egy nagy méret..
Akinek kihullott a haja a genetika miatt az sem ember már?
Arról sem tehet az illető.
És mint írtam én nem örülnék a 15cm - es jelzőkémnél hosszabbnak mert nem élném le kényelmetlenül az életem miatta.
Másik meg hogy nekem sem tetszenek a saláta nunik meg a nagy nunik és ettől az ilyen nőket selejtesnek könyveljemel? Ha a te eszeddel gondolkozok kedves nagyszerszám párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!