Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen kinyalnék egy szűz csajt. Hogyan lehet tálalni a vágyaimat?
Az a gond, hogy már 30 vagyok, és ebben a korban elég kevesen vannak szüzek. A fiatalok meg szerintem nem nagyon akarnak tőlem semmit. Ha meg igen, akkor a tipikus forgatókönyvet erőltetnék, mert nem képesek felvállalni, hogy nekik is vannak vágyaik. A lényeg:
Hogyan lehet az ilyesmire (testi szerelem) rákérdezni egy lánynál anélkül, hogy azt gondolná milyen egy paraszt vagyok, vagy attól félne hogy el akarom venni a szüzességét?
Én is szűz vagyok még, pár éve túl sokáig húztuk azzal a fiúval, akinek teljes szívemből oda adtam volna. Elment egyetemre, és vége lett mielőtt megtörtént volna. Akkor voltam 16-17. Állítólag azóta fáj rám a foga, de barátnője van :D. Néha elgondolkodom rajta, hogy keressek egy jött-mentet, vagy várjak inkább a szerelemre.
19/L
Szerintem elégedj meg ami van, te se lehetsz valami nagy ász, ha idáig nem sikerült.
Nem gondolnák hogy paraszt vagy, ezt tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!