Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM-et kedvelő nők milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM-et kedvelő nők milyen úton módon szoktak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szerintetek hol a legkönnyebb ilyen beállítottsággal rendelkező hölgyet találni?

2019. júl. 26. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Klubokban.
2019. júl. 26. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
BDSM bulikban
2019. júl. 26. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
En is mennek ilyen bdsm buliba!! Csak nem tudom hol vannak helyileg (csajszi vagyok)
2019. júl. 26. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Smpixie oldal. Fészek klub ban Budapesten szoktak lenni, Bdsm bulik.
2019. júl. 26. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Augusztus 10. Én lessz a Fészekben buli. Kertész utca 36.
2019. júl. 26. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Bárhol.

L

2019. júl. 26. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Itt is vannak szerencsére szép számmal. 🙂
2019. júl. 27. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Ahol a BDSM-met nem kedvelők is: bárhol :) Ne hajtsd, ismerkedj "normál" módon és kérdezd meg a partnereidet nyitottak-e rá (megkérdezés nélkül sose csináld). Ha elég rutint, tapasztalatot szerzel, akkor ki fog alakulni egy olyan 6. érzéked, hogy szinte egy szemvillanásból tudni fogod.

Elmehetsz luxoriára jó sok pénzért, vagy ashrak találkozóra, írogathatsz a pixie-n, de felesleges, egy jó sub azonnal rá fog érezni mennyi van benned. Mindenki elkezdte valahol, kezd te is a "normál" úton.

2019. júl. 29. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!