Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért indít be a saját farkam látványa, érzése?
(Nem, nem vagyok biszexuális; bár elég nyitott vagy a szexben, mindig csak a nők vonzottak, így kerüljük az ilyen jellegű privátokat, köszi)
Szóval észrevettem, hogy nagyon beindít a saját farkam látványa. Főleg, ha teljesen csupaszra borotválom: szép nagy, vastag, szinte teljesen egyenes, selymes rajta a bőr, arányos, fényes a makk. Annyira felemelő érzés megfogni, ahogy kő keményen áll.
Eddig minden partneremnek nagyon tetszett, de ez csak egy része. Nekem is nagyon tetszik.
Más is fel tud izgulni a saját testétől? A kérdés heteroszexuális emberekre vonatkozik.
Lehet, hogy az egódnál már csak a farkad nagyobb, vagy lehet, hogy fordítva🤔🤔
Engem nem indít be a saját farkam látványa.
Miért lenne biszex? Nekem is teszik a sajátom, sőt, meg is fogom, de ettől még tiszta hetero vagyok, mert másét nem fognám meg, pláne nem venném a számba.
Ilyen alapon mindenki biszex lenne, ha már egyszer is kiverte magának? Ez valami vicc, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!