Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért indít be a saját farkam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért indít be a saját farkam látványa, érzése?

Figyelt kérdés

(Nem, nem vagyok biszexuális; bár elég nyitott vagy a szexben, mindig csak a nők vonzottak, így kerüljük az ilyen jellegű privátokat, köszi)

Szóval észrevettem, hogy nagyon beindít a saját farkam látványa. Főleg, ha teljesen csupaszra borotválom: szép nagy, vastag, szinte teljesen egyenes, selymes rajta a bőr, arányos, fényes a makk. Annyira felemelő érzés megfogni, ahogy kő keményen áll.

Eddig minden partneremnek nagyon tetszett, de ez csak egy része. Nekem is nagyon tetszik.

Más is fel tud izgulni a saját testétől? A kérdés heteroszexuális emberekre vonatkozik.

2019. júl. 26. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik, szoktam is tükör előtt élvezkedni, és fel is vettem magam már videóra is. Érdekes élmény visszanézni. Más férfitest nem érdekel, de saját magamat szeretem nézni.
2019. júl. 26. 11:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen!19/f.Azt hittem egyedul vagyok ezzel.Tetszik nekem is,es szexualisan izgatonak talalom.
2019. júl. 26. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon beindit engem is!!!!
2019. júl. 26. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az egódnál már csak a farkad nagyobb, vagy lehet, hogy fordítva🤔🤔

Engem nem indít be a saját farkam látványa.

2019. júl. 26. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem is felizgat :D
2019. júl. 28. 22:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a farkamat.Jóképű😁
2019. júl. 29. 01:18
 17/19 anonim válasza:
56%
Hát ha beindulsz a saját farkadtól akkor te nem hetero vagy hanem biszex hiába mondod hogy nem csak a nők vonzók számomra hiába nekem se jönnek be a pasik se a popószex sőt nem tudnám elképzelni hogy engem leszopjon egy fiu de én nagyon szeretem verni más palik farkát vagy akár egy kicsit be is kapni majd nézni ahogy elélvez nagyon jó érzés és látványnak se utolsó szerintem próbáld ki hogy kivered valaki más farkát és ha tetszik akk te 100% hogy biszex vagy (így is 89%)
2019. júl. 29. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért lenne biszex? Nekem is teszik a sajátom, sőt, meg is fogom, de ettől még tiszta hetero vagyok, mert másét nem fognám meg, pláne nem venném a számba.

Ilyen alapon mindenki biszex lenne, ha már egyszer is kiverte magának? Ez valami vicc, ugye?

2019. júl. 30. 07:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert belatod tudod hogy szebb ,mint amiket eddig lattal
2019. júl. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!