Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért indít be a saját farkam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért indít be a saját farkam látványa, érzése?

Figyelt kérdés

(Nem, nem vagyok biszexuális; bár elég nyitott vagy a szexben, mindig csak a nők vonzottak, így kerüljük az ilyen jellegű privátokat, köszi)

Szóval észrevettem, hogy nagyon beindít a saját farkam látványa. Főleg, ha teljesen csupaszra borotválom: szép nagy, vastag, szinte teljesen egyenes, selymes rajta a bőr, arányos, fényes a makk. Annyira felemelő érzés megfogni, ahogy kő keményen áll.

Eddig minden partneremnek nagyon tetszett, de ez csak egy része. Nekem is nagyon tetszik.

Más is fel tud izgulni a saját testétől? A kérdés heteroszexuális emberekre vonatkozik.

2019. júl. 26. 10:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Soha nem vonzott a saját teszem.
2019. júl. 26. 10:48
 2/19 anonim ***** válasza:
28%
Ennyire nem de nekem tetszik a saját nunim
2019. júl. 26. 10:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit egoista vagy. (nem bantasbol irom) 23/L
2019. júl. 26. 10:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is beindít, ha frissen vágom vissza rajta a szőrt :).
2019. júl. 26. 10:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is igy vagyok. Szerintem szép farkam van, pláne mióta csinálok kegel-gyakorlatokat. Azóta vastagabb, keményebb, kicsit talán hosszabb is. A makkom pedig teljesen más szinű, mint előtte. :)

28F

2019. júl. 26. 10:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A kegeltől nem lesz hosszabb... esetleg ha nyújtod..
2019. júl. 26. 10:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez az autoerotika része.

Nem mindenki érzi, de pl. én is szeretem látni, ahogy majd szétdurran. :)

Már gyerekkorban is van ilyen, beszéltem olyan férfival és nővel is, akit 10 éves kora körül izgalomba hozott a saját nemi szervének látványa.

2019. júl. 26. 10:59
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

Engem is felizgat, nekem is tetszik a sajátom.

De engem a saját felsőtestem is felizgat simán. De szerintem ez tök normális, egy magával elégedett nő is felizgul, ha elkezdi simogatni a saját mellét.

2019. júl. 26. 11:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy #7 is írja, autoerotika, és nem ritkaság.
2019. júl. 26. 11:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

#6: irtam, hogy talán.

A barátnőm visszajelzése, hogy mintha hosszabb és vaskosabb lenne. :) Persze nem centikre kell gondolni.

És nem Kegel, hanem férfi intim torna, csak azt kevesebben ismerik. Ezért irtam Kegelt. És több helyről is hallottam ezzel kapcsolatban hasonló élményeket.

2019. júl. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!