Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell elítélni egy lányt azért, mert perverz, vannak fétisei?
Figyelt kérdés
Engem mindig,mindenhol megszolnak...18/L :(2019. júl. 26. 09:41
11/21 A kérdező kommentje:
Strapon izgat nagyon illetve a kotozos szex. Meg a prosztata masszazs! De eddig mindenki azt mondta h a pm. meleges. Orultem Neki mondhatom,csak szimplan bejovos nekem ez
2019. júl. 26. 10:06
12/21 anonim válasza:
engem sem izgat a strapon, de a BDSM igen (igaz a BD ág kevésbé)
nem ítéllek el, szimplán nem passzolnak a vágyaink, de nem is kell mindenkivel egy húron pendülnöd
simán tudsz ilyen vágyakkal is párt találni, másoknak meg nincs köze miket éltek meg
13/21 anonim válasza:
Na ja, de ezek nem egyszer fétisek... itt nem rólad, hanem a partneredről van szó :).
14/21 anonim válasza:
Engem nagyon izgat a strapon is és a prosztatamasszázs is :D F
15/21 anonim válasza:
Ezek szerint ilyen domina hajlamaid vannak, nincs ezzel baj, szerintem elég sokan vagyunk szub beállítottságúak akik élvezik az ilyesmit.
16/21 anonim válasza:
Volt egy barátnőm aki a prosztatamasszázst nagyon akarta és nagy nehezen megengedtem neki :D
Amúgy jó dolog lehet, ha jól csinálják. Én pl. benne lennék egy ilyen felfedezős dologban :)
17/21 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne és elítélni dehogy is!!
18/21 anonim válasza:
Mindenkinek vannak fétisei. De az emberek úgy állnak hozzá, hogy én normális vagyok, mást meg elítélek. A másik ember vágya perverz, beteges, a sajátja meg nem. Szerintem például az a beteges, ha valaki csak sötétben hajlandó, vagy hogy nem mer levetkőzni más előtt. Vagy hogy a fehérneműben szégyenli magát, miközben az ugyanannyit takaró fürdőruhában nem.
19/21 anonim válasza:
A szexben ko perverznek lenni!
20/21 anonim válasza:
Addig senki nem ítél el amíg nem vagy közönséges vagy ne morbid (pl. Nekrofília).
Vagy ha zavar ne hangoztasd. Nem tartozik mindenkire, hogy mik indítanak be. Csak rád meg max a párodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!