Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként biztos nem látom jól a női oldalt! Nekem viszont egyszerűnek tűnik a lányok szexben betöltött szerepe, persze biztos nem az. Lányok/nők számotokra mi az, ami igazán kihívás az ágyban, mitől nehéz a szex, miket kellett megtanulni?
Orál közben a mi szánk is el tud fáradni, lovaglóban meg fájhat vagy elzsibbadhat a láb egy idő után.
Számos olyan póz van még, ami nekünk sem olyan kellemes, mert meg kell tartanunk a súlyunkat.
Miért lenne nehéz a szex?
Attól h ilyenkor hagyjuk h a pasik irányítsanak az már azt jelenti h nem csinálunk semmit se?
Nem vmi jó a gondolkodás meneted.
Számomra a szex a kölcsönös élvezet adásról szól, és a testiségről. Semmi sem nehézkes benne, de úgy fogalmaztad meg mintha vmi feladat lenne ez nekünk, nem is örömforrás.
Ellazulni minden szempontból.
Ahhoz az kell lelkileg hogy érezzem hogy éppen ott és abban a pillanatban én vagyok a legtökéletesebb nő az adott pasi számára, és hogy minden porcikámat imádja. Akkor is ha lóg a mellem, ha striás a derekam, es ha véletlenül egy szőrcsík ott maradt a hátsó combomon mert nem sikerült tökéletesen leborotválni. Az kell, hogy érezzem hogy imádja az ízem, az illatom, ahogy remeg a lábam ha nyalja a cicim, ahogy nyögök. Attol függetlenül hogy,mély hangom van...
Fizikailag pedig az kell hozzá hogy ügyes legyen, hogy ne is legyen kérdes hogy merek-e nyögni vagy nem, hanem egyszerűen visszafogni se tudjam.
"Nekem viszont egyszerűnek tűnik a lányok szexben betöltött szerepe.."
Nekem a te észjárásod tűnik baxott egyszerűnek...
Nem kell túlmisztifikálni egy szóval leírható:
Alárendelt(Pont!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!