Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,10-es skálán hányast adnátok erre az alakra?
Nem értem miért a negatív kommentekből indulsz ki, ráadásul teljesen ismeretlenektől. Még csak az se garantált, hogy fiúktól kaptad.
Szerinted ha hízol nem kapsz majd negatívat? Hidd el lesz olyan szintúgy!
Ha nem trollkodsz, akkor szerintem nagyon rosszul teszed, hogy gyakoris válaszokból indulsz ki, főleg csak a negatívból. Rengeteg embernek bejön az ilyen alak. Aki a teltebbet kedveli akkor mi van? Sose fogsz megfelelni mindenkinek. Ezáltal lényegében tökéletes alak sem létezik. Ha pedig valóban ilyen az alakod: én mondjuk bele már nem nagyon tudok kötni. Max az akinek más az ideál.
Még azt is vedd figyelembe, hogy akinek tetszik az elintézi annyiba, hogy ránéz, max odaírja, hogy jó, tökéletes, 10, stb. Viszont akinek nem az már kissé jobban kifejti a dolgok, ők szinte garantálnak kommentelnek + mondják, hogy girhes, csontokkal a kutyák játszanak, stb. Nem azokról beszélek kik normálisan leírják, hogy nekik más az ideál, mert nem tehet róla, úgy ahogy én sem, hogy nekem pl ez. Szerintem ez teljesen megérthető.
Ilyen kérdések alak úgy gondolom nem érdemes semmiféle konklúziót levonni, statisztikára alkalmatlan. Valahol csak dicsérnek egy alakot, valahol ugyan azt csak szidják. Nagyobb körű felmérés kellene. Mondjuk területi szinten odamennél jó pár általad megfelelő korú és nemű emberkéhez (személyre szabottan aki neked tetszik is; de ilyen felmérésnek amúgy lényeg lenne, hogy nem szabadna válogatni, viszont ilyen téren belefér, mivel aki nem tetszik annak úgymond külsőt tekintve nem sokat ér a véleménye számodra) és kikérnéd a véleményét. Körülbelül 100 adat. Még ez sem teljesen pontos, de területi szinten már egy fokkal jobb (terület is fontos, mivel pl falun és egy városban igencsak eltérő lehet a gondolkodás, ez esetben ízlés is). Viszont itt gyakorin, de igazából máshol is: minden csak nem jó statisztikára, sajnos.
Nem tetszik, mert izmos. Egy nőn az nem áll jól. Nálam a 10/10 ilyen, arcra, mellre, testre:
45:
Ha már 25 évesen több zsír van rajta, akkor szerinted hogy fog majd kinézni 40 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!