Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,10-es skálán hányast adnátok erre az alakra?
2019. júl. 25. 13:58
31/47 anonim válasza:
Fhijj hát nagyon vékony... 10/ 6 vagy 7... csinos lány de nagyon gizda
32/47 anonim válasza:
Sztem a gyk közönség 99%-a a fél karját adná, ha ilyen testű barátnője lehetne :DD
33/47 anonim válasza:
7-8... Beleférne pár adag szalonna meg pacalpörkölt...
Na, viccet félretéve, negatív irányba vékony.
34/47 anonim válasza:
Hallod kérdező, nehogy elhidd ezeket a válaszokat. Nekem TELT alkatom van, mégis minden pasi kövérnek és igénytelennek (???) tart miatta. Tökéletes tested van, irigyellek. Azért hajtogatják itt, hogy "csontkollekció", mert nincsenek pumpamelleid és nem hízol egzotikus módon csak a fenekedre. Most menj fel instagramra és nézz szét. Ha nekem nem hiszed el, akkor majd hiszel a több ezer fényképnek, hogy az ilyen vékony alkat a mai szépségideál.
36/47 anonim válasza:
Nagyon rendben vagy! A sok dagadt, igénytelen nő pontoz le. 3 pont erre a nőre?? Viszont, ismerem az ilyet. Nő vagyok és mindig a csúnya, ápolatlan nők finnyognak rám:)
37/47 anonim válasza:
"Sztem a gyk közönség 99%-a a fél karját adná, ha ilyen testű barátnője lehetne :DD"
Nem adnám a fél karom. Túl vékony is lehet a nő. Szeretem a csinos csajokat de a csontkollekciókat nem. Nézd már meg a vállát. Egy deszka. A medencéjénél a csontokat is. Nem csontokat akarok taperolni hanem kerek segget.
38/47 anonim válasza:
Tényleg kib_szott girnyo...
26F
40/47 anonim válasza:
Én kapásból adok rá 10-et. Nekem tetszik a vékony alak, ez ellen nem tudok mit csinálni, még akkor sem ha más nem ért egyet :D
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!