Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak. Ugy jol esik az oral ha a lany a kezevel megfogja a tovenel, a veget pedig szopogatja?
Figyelt kérdés
Nem tudom teljesen bevenni a szamba sajnos de szeretnem jol csinalni. Ugy er szerintetek ha az aljan a kezemmel dolgozom?
(Kerlek itt valaszoljatok. Privatok olvasas nelkul kerulnek torlesre)
2019. júl. 25. 10:59
2/9 anonim válasza:
Igen. Mar a leirastol felallt ...
3/9 anonim válasza:
úgyis a makk , és alatta a legérzékenyebb, az csak extra, és számomra fölösleges, ha torokra megy és fulldoklik rajta a lány
apró pár centis mozgás kivégző tud lennii
5/9 anonim válasza:
Én mondjuk szeretem, ha bekapja mélyebben, de ha nem megy, akkor azért ez is jó.
7/9 anonim válasza:
Persze, jobb ha lassan mélyen de ha felül szopja közben veri a kezevel es szájával osszedolgozik az is nagyon élvezetes. 20/F
8/9 anonim válasza:
Nem így kell egy átlagos szopást adni? 18/F
9/9 anonim válasza:
Férfitől függ, valaki így valaki úgy szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!