Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm hosszú és 3,7 cm vastag pénisszel van esélyem jó nőknél?
Figyelt kérdés
Lehetőleg fitnessz csajok ők nagyon bejönnek.
F/19
2019. júl. 25. 09:29
11/18 anonim válasza:
Elárulok egy nagy titkot. Egy pasiból először nem a farkát látom meg, tehát nem az alapján döntök.
Egy sportos nőhöz sportosnak, fittnek, aktívnak, pörgősnek kell lenni, és egeszséges eletmodot kell folytatnod neked is. Valamint szellemileg is a toppon kell lenni.
Nekünk ezek szükségesek, nem a 28 centi...
12/18 anonim válasza:
Neked milyen tested van, kérdező?
13/18 A kérdező kommentje:
Én is járok kondizni igaz ettől vékony vagyok inkább szálkás, mint izomtömeg. Ha befeszítem a hasam látni kockákat is. Alapból amúgy sajnos még nem és NAGYON tetszenek a kondis csajok ahogy tornáznak a fenekükre olyan formásak 😇
2019. júl. 25. 12:25
14/18 anonim válasza:
Formásak. Csak némelyiknek szaros bottal sem lehet felérni!
15/18 anonim válasza:
13 cm már 12 éves fiuknak van! Neked már nőni sem fog.
Nem lesz valami boldog életed! 😂 bocsi
18 cm alatt senki nem elégedett a farkakkal. Csak valakik beletörődtek vagy nem tudnak úgy válogatni a pasik között.
16/18 anonim válasza:
Felejtős. Ilyen lányoknak nagy farok kell.
17/18 anonim válasza:
Minden nőnek nagy kell egyébként csak egyik sem vallja be.
18/18 anonim válasza:
A farkadnak igen,neked nemhiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!