Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akinek volt már dolga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akinek volt már dolga 18cm feletti fa@okkal az utána a kisebbet is tudta élvezni?

Figyelt kérdés
Lényegesen jobb élményt nyújt vagy nem mindenkinek jön be a nagy?
2019. júl. 25. 08:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
Igen, feljárok válaszolgatni, de nem azért, hogy privát ismerkedős üzenetekre válaszolgassak, értitek a különbséget?😄Nehéz lehet megérteni 60-as IQ-val, de próbálkozzatok.
2019. júl. 25. 09:20
 22/31 anonim ***** válasza:
85%
Ha valamit kérdeznek privátban, ami nem ismerkedős, arra sem tudsz válaszolgatni, de itt meg lazán azonnal válaszolsz, tényleg nehezen érted te is 60-70-es IQ-val🌞
2019. júl. 25. 09:24
 23/31 anonim ***** válasza:
76%
#22 Ha csendben maradtal,volna bolcs maradtal volna..Valahogy igy szol a mondas. De Tudod,#21 nem fogja fel,amit irunk Neki.
2019. júl. 25. 09:31
 24/31 anonim ***** válasza:
58%
#22 Marmint Neked van igazad. Kicsit felreerthetoen irtam.
2019. júl. 25. 09:32
 25/31 anonim ***** válasza:
6%

"ezeknek a nőknek küld az ember egy normálisabb üzenetet, még arra sem válaszolnak, sokszor gyanítható hogy férfi."

Ez kész, a csávó nem is pszichiátriai eset :D

Értem én, hogy kicsi a szerszám, de azért ennyire :D

Külön konteót gyárt a saját fassàga köré :D

Tetszik, nem tetszik, vannak nők szép számmal, akik szeretik a nagy méretet, nincs semmi.

Az viszont gáz, hogy ilyen vergődéssel, rinyával kezelik egyesek :D

2019. júl. 25. 09:33
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
25. Mivan kicsi a pöc.söd köcs.ög?
2019. júl. 25. 09:34
 27/31 anonim ***** válasza:
66%

Itt a másik :D

Rám vetíti ki, hogy kicsi a farka. :D

Ezt a kérdést és válaszokat le lehetne menteni, mint orvosi példa a védekező mechanizmusok bemutatására :D

2019. júl. 25. 09:36
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi a szerszám😃 a kölködöm aljáig ér, fekve, ülve meg féljebb😃
2019. júl. 25. 09:37
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
27. Nagyon tévúton jársz, mert én nő vagyok.😂😂😂
2019. júl. 25. 09:37
 30/31 anonim ***** válasza:
83%

45 vagyok es no

Volt dolgom parral de szemely szerint nekem a max 16cm a megfelelo hosszban

A nagyobb mar tud rendesen fajni ha nem figyel a pasi es alt nem figyelnek. tapasztalat h akinek nagyobb van azt hiszi ennyi eleg a szexhez a jo szexhez.

Aztan mikor mondom h bakker azt hittem tudod hogyan kell mert ez valami ritka szar volt akkor besertodnek.

Szoval nem a farok teszi a jo szexet nekunk noknek.!!!

Es ami fontosabb h nem is a hossz/vastagsag a fontos. Hanem a kompatibilitas !!!!

Van kis rovid huvelyu no es olyan no akinek befer a 22 is. Az a kerdes h a no es a ferfi merete passzol e. Magaban egy meretnek nincs ertelme.

2019. júl. 25. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!