Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akinek volt már dolga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akinek volt már dolga 18cm feletti fa@okkal az utána a kisebbet is tudta élvezni?

Figyelt kérdés
Lényegesen jobb élményt nyújt vagy nem mindenkinek jön be a nagy?
2019. júl. 25. 08:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az összes hozzászólást férfi írta, nem nő! Föntről lefelé!
2019. júl. 25. 08:58
 12/31 anonim ***** válasza:
17%
Az ilyen kisfarkú pasik nem érzik szánalmasnak, hogy ha valaki leírja, hogy a nagy farkat szereti, az csakis egy nagy farkú férfi lehet?😂Persze, hidd csak azt, ha ettől jobban érzed magad.
2019. júl. 25. 08:58
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

Hát mondjuk😃 ezeknek a nőknek küld az ember egy normálisabb üzenetet, még arra sem válaszolnak, sokszor gyanítható hogy férfi.

egynemkisfarkúférfi😃

2019. júl. 25. 09:00
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

Én nő vagyok, de soha senkinek nem írok itt vissza, mert van barátom és nem ismerkedek. Ha nem lenne sem a gyakorin ismerkednék, de más jellegű üzenetekre sem nagyon válaszolok itt.

2019. júl. 25. 09:02
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Aztán most még is válaszoltál? A sors fintora😃

De ezeket a kommenteket, legtöbb esetben férfiak írják.

Egyszer valaki kiírt egy kérdést, hogy lányok izgató ez ha egy 20 cm vagy afeletti úgy szétkap hogy utána fáj, kb 8 oldalon keresztül jöttek tiltakozni a nők, hogy a szétkap oké, de a 20 cm vagy az az feletti meg a fáj, az nem!

Kb 2 nő írta hogy kicsit izgatja őket😃

egykétmarkosfarkúférfiakinekmég a makk kilóg!

2019. júl. 25. 09:05
 16/31 anonim ***** válasza:
72%

#14 Ezzel csak magadat egeted...Hogy lehetsz ekkora birka ha valaki Rad ir,esetleg segitsegkeres miatt,hogy megcsak nem is valaszolsz? Aztan csodalkoznak a ferfiak,hova fajul ez a vilag. Egyebkent nem kell a peniszmeretet szidni,rengeteg no a kismelle miatt komplexusos. Szoval errol ennyit.

25/N

2019. júl. 25. 09:07
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem hozzászóló hölggyel teljesen egyetértek. 46/ f átlagos farokkal
2019. júl. 25. 09:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Privát üzenetekre nem szoktam válaszolni🤦🏼‍♀️Itt kommentben igen.

Egyrészt szerintem azt csinálok, amit akarok, jobb dolgom is van, mint itt vadidegen férfiakkal írogatni, másrészt segítségkérésre nyilván válaszolok, de olyan jellegű üzit talán egyszer kaptam.

2019. júl. 25. 09:10
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

Ahhoz képest hogy jobb dolgod is, van kommentekben elég jól elirogatsz vadidegen férfiakkal😃

Szerintem az ilyen nőknek csak a szája nagy... aztán ha betalálna őket egy 22, lehet sírva menekülnének...

2019. júl. 25. 09:12
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

#18 Van jobb dolgod,mint vadidegen ferfiakkal irogatni,de megis feljarsz egy anonim oldalra,valaszolgatni.

Puszillak!

2019. júl. 25. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!