Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van abban valami,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van abban valami, hogy egy fiú miután elveszti a szüzességét, magabiztosabb bátrabb lesz az élet minden területén?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 07:54
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Igen. Ez így szokott lenni, sőt nálunk csajoknál is van h így van.

L

2019. júl. 25. 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Mivel nincs aki elvegye, nem tudom. De szerintem nem valószínű, hogy bátrabb lennék.
2019. júl. 25. 08:01
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Nekem anno semmilyen változást nem hozott, nem lettem ettől más ember.
2019. júl. 25. 08:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira, mint az első csók, de igen, ez is önbizalmat ad. A hatás tompább, ha hivatásossal történik, de ott is jelen van.
2019. júl. 25. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van, főleg ha előtte baszogattak vele sokáig, hogy szűz vagy még..
2019. júl. 25. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Ekkora butaságot rég hallottam.Mitől válnál bátrabbá?Mi változik meg?Semmi nincs,csak átlépsz egy küszöböt,amiből életed során még rengeteg lessz.
2019. júl. 25. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
#6 De látod, mégis lepontozott pár hülye a 2-esben. Pedig én csak a véleményemet írtam le, lehet hogy valaki bátrabb lesz, de ez egy személyes vélemény, amin nem értem, hogy mit kell egyáltalán értékelni!
2019. júl. 25. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyha valakit cseszegetnek, utána a bunkók által rátett bélyeg lekerül róla tényleg, de hogy ettől bátrabb lesz-e valaki, az már az ő személyétől függ.
2019. júl. 25. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, mert többre fogja értékelni magát. A szex, intimitás, szerelem egy fontos része az életnek valóban és ha ebben valaki nem tudja elérni a céljait az kijön rajta, amikor pedig sikerül neki, akkor az is meglátszik rajta jó értelemben
2019. júl. 25. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, saját bőrömön tapasztaltam :).
2019. júl. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!