Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúk tetszenek nektek?
Milyen férfiak tetszenek,akikkel járnál/szexelnél?
Külső,belső tulajdonságokat is!
170-175 cm
-barna szem,haj
-vekony
Normalis
-udvarias
-kedves
-oszinte
:) 24/L
Külső: magas (180), barna haj/szem, nem mackós/pocakos de nem is egy kigyúrt állat. Van tetoválása, borostás.
Belső: hűséges, őszinte, megbízható, elfogadó, egy az értékrendünk, ha valami baj van akkor szól/megbeszéljük és nem (volt) egy himrbanc.
Csak szexre nekem nem kell senki, nézzen ki akárhogy és legyen akármilyen akkor sem.
Külsô magas (177 cm fölött)
Sötét barna
Szemszín mind1
Borosta
Sportos testalkat
Ôszinte
Kedves
Humoros
Jófej
Mûvelt
Okos
Kicsit perverz
Külső:
175cm+
Barna haj, szem (de nem feltétlen)
Izmos
Igényes, apolt
Jol oltozott
Belső:
Humoros
Okos
Gondoskodo
Huseges
El lehet vele bármiről beszelgetni
Közösek a celjaink
Ambiciózus
Magabiztos
Segitokesz
Tisztelettudo
Magas (mivel én is egy elég magas lány vagyok, nálam ez 180+-ot jelent)
Izmos, de nem túl száraz, kis zsír is legyen rajta
Ha valaki tudja/akarja rendesen ápolni, akkor nagyon bejön a hosszú haj, meg a szakáll is tetszik. Plusz pont ha jó illata van.
Az arca legyen karakteres. Tetszik még az, ha valakinek ilyen tipikus tengerparti kinézete van, tehát barna bőr és napszítta haj.
Belsőre legyen humoros, dominánsabb személyiség, lehetőleg idősebb nálam. Lehessen vele komolyan beszélgetni.
(Meg sokat ölelgessen :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!