Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szadista lányokkal, dominákkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szadista lányokkal, dominákkal hogyan, milyen stílusban érdemes kommunikálni?

Figyelt kérdés

Az a legjobb,ha megalázkodok előttük,dicsőítem őket és kimutatom,hogy tartok tőlük?

Vagy inkább ellenkezni kell velük?

Eddig interneten beszélgettem velük,azt írták,hogy megvernek,durva dolgokat csinálnak velem stb én meg mondtam,hogy az milyen jó lenne,dicsőítettem őket és nem nagyon írtak vissza.

Mit kéne csinálni?Ellenkezni vagy könyörögni hogy ne bántson?

2019. júl. 24. 16:58
1 2
 11/15 Barnabas333 ***** válasza:
66%
Itt regneteg a kamus, meg szájhős...
2019. júl. 24. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
Én sajna szerintem meghunyászkodnék a legtöbb előtt, de attól függ, hogy mennyire (lenne) szép az az adott dominanő. Mert van, akinél inkább kihúznám a gyufát, mert van, amikor tudok undok is lenni...
2019. júl. 24. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Félénken.
2019. júl. 24. 19:59
 14/15 De La Cruse ***** válasza:
77%

Nem érdemes.

A szadista az a megfelelő mederben működik jól.Nem szabad a szexualitásba beengedni.

2019. júl. 25. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Nincs recept - önmagad ad, ne szerepet játsz, azt tedd ami neked jólesik, pont ez a lényege!
2019. júl. 26. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!