Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány csak úgy magátol ha olyan képet küld magárol ahol látszik a dekoltázsa, van valamilyen jelentése? Mi mi a célja ezzel? 23/F
23 évesen tényleg ilyenen vacillálsz? :) Szűz vagy még? Volt már barátnőd?
Szerintem egyébként ebbe nem kell sokat beleképzelni... Csupán küldött egy képet. Amin rajta van a mellkasa is. Ennyi. :D Ebből még nem lehet tudni, hogy mi a szándéka... Dicserd meg, hogy milyen szép a mosolya és milyen jól áll az a felső rajta!
Ha megvan köztetek a kémia, akkor majd alakul a dolog szinte magától!
20/L
#2 igen vacilálok ! Olvastam egy oldalon hogy ezzel felakarja hivni a figyelmet.. csak gondoltam itt is megkérdezem hogy valaki ebbe megerősítsen hogy ez igaz e?
És nem volt még baratnőm soha !! És az a dolog se történt meg soha !
Hát ha kicsit nagyobb melle van egy nőnek és nem csak egy méh csípés akkor gyakorlatilag nem lehet olyan képet csinálni amin nem látszik, kivéve ha valami zsákot húz magára.
Ne képzelj bele többet mint ami, csak egy kép...
Beszélgettetek egyáltalán előtte? Vagy ismeritek egymást rendesen?
Vagy csak küldött egy képet szöveg nélkül úgy hogy előtte sose beszéltetek és még az utcán se köszöntetek egymásnak.
Azért ezeket tudnunk kellene
Nem tudom miért bántjâtok,egyszer mindneki volt szűz.
Ha nem volt benne a feje,akkor fel akarta hívni a figyelmet rá.Ha csak egy kép,amin mondjuk derékig látható,akkor ennyi,és nem több.Nyár van,vagy ilyen ruhákat hord.Küldött egy képet magáról,amin látszott a dekoltázs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!