Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiba volt emiatt szakítani?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt emiatt szakítani? Szerintetek ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Gimnázium első évében ismertem meg és jöttem össze az első és egyben eddigi egyetlen barátommal. Jelenleg 19 évesek vagyunk, 5 évet voltunk együtt. Két hete szakítottunk, a következő miatt.

Sajnos a szexuális életünk sosem volt rendben. Elsők voltunk egymásnak, de én sosem éreztem úgy, hogy nekem ez elég. A barátom ugyanis rettentően gyors volt az ágyban. Annyira, hogy esélyem sem volt soha. Persze az elején még nem zavart, izgalmas volt az újdonság miatt, gondoltam javul. De nem javult, és évekig 1 perces menetek voltak. Persze beszéltünk róla, azt mondta, próbálkozik, lehet, hogy igaz is volt, de nem igazán láttam az erőfeszítést rajta. Nem mondhatom, hogy másképp nem elégített ki, mert utána orálisan befejezte (mondjuk eleinte szólnom kellett, hogy kezdjen velem valamit, de utána sosem fordult elő többet, hogy úgy hagyott volna). Mégis, nekem ez nem elég, nagyon próbáltam elfogadni, de nem megy.

Szerintetek rosszul tettem? Lehet, hogy hiba volt, és egy önző ember vagyok. Mit csináljak, ti mit tennétek?

2019. júl. 23. 19:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
Keress egy rendes pasit!
2019. júl. 23. 20:00
 2/22 anonim ***** válasza:
30%

Azert ez nem ilyen egyszeru 1es.

Ennek a lanynak buntudata van a szakitas miatt.

Ez csak egy velemeny kerdezo,de en sose dobnek ki egy lanyt mert nem jo a szex vele,ha mas minden jo.

2019. júl. 23. 20:03
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem volt hiba, jól tetted. Megprobáltál változtatni rajta, de nem ment. Nem illetettek össze az ágyban, az ilyesmi előfordul. Nem okold magad, te mindent megtettél, amit tenni tudtál. ^^
 4/22 anonim ***** válasza:
23%
Lemardt,h 31/f
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

lehet így lesz a legjobb. nem illettetek össze szexuálisan, csoda, hogy eddig kibírtátok együtt.

19/L

2019. júl. 23. 20:06
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Elsők voltatok egymásnak, mindig hiányzott volna, mindig arra gondoltál volna, hogy milyen lehet olyannal, aki tovább bírja.

Persze rosszul hangzik, hogy emiatt szakítottál, de szerintem meg lehet érteni ezt is.

2019. júl. 23. 20:06
 7/22 anonim ***** válasza:
15%

Itt az a kerdes mi fontosabb a szex vagy a szeretet?

Nektek mindegyikotoknek csak a szex a fontos!!! Undorito

2019. júl. 23. 20:08
 8/22 anonim ***** válasza:
81%

Így is több időt adtál a dolognak mint amit megérdemelt.

Ne legyen rossz erzesed, te mindent megorobaltal

2019. júl. 23. 20:09
 9/22 anonim ***** válasza:
65%

7. Gondolom te nem szakítanál és nem is csalnád meg a párod, ha sose elégítene ki normálisan igaz?

Ne nézz már hülyének!

2019. júl. 23. 20:10
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
7 es jó szex nélkül te eggyüt maradnál a pároddal???
2019. júl. 23. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!