Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátlót szeretnék szedni, nagy baj ha nem tudom a nőgyógyásznak megmondani hány napos a ciklusom?
Hűha. Nem tudom elhinni hogy nem mondták el mennyire fontos vezetni a menzeszed. Alap női dolgok egyike.
Javasolom hogy várj pár hónapot és közben regisztrálj a ciklus.hu oldalon ahol néhány adat segítségével többek közt a rendszer kiszámolja az átlagos ciklushosszodat is. Én már 14 éve itt vezetem és nagyon jó, mert e-mail emlékeztetőt is be lehet állítani és előtte nap már jelez hogy másnap számíts a mensesedre (vagy várható ovulációdra, vizsgáld meg a melled, esedékes nőgyógyászhoz menned stb).
Természetesen úgy is jó ha te írogatod és számolgatsz, de a mai világban már ilyesmire is van lehetőség, hátha ehhez több kedved lesz.
32/N
"Nyugodtan mondhatod, hogy össze-vissza szokott megjönni, a gyógyszer azt úgyis rendbe teszi. "
Nem teszi rendbe, kikapcsolja a természetes ciklust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!