Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik óvszert ajánljátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik óvszert ajánljátok az első közösüléshez? Későbbiekben fog. Gátlót szeretnék szedni, de csak orvosi konzultáció után

Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
durex
2019. júl. 20. 07:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Durex, ami teljesen egyszeru nem bordazott, esetleg olyan amin dupla adag sikosito van.
2019. júl. 20. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Masculan. Durex túlértékelt.
2019. júl. 20. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:

A LIDL-ben vagy Tescoban kapható legolcsóbb 12-es kiszerelésűt szoktam venni.

Teljesen mindegy. Funkcióját ellátja.

Amúgy meg a fiú hozza szerintem, mert méretben is van eltérés.

De csak azért, hogy legyen nálad, mer bármi megtörténhet, mindegy milyet veszel.

2019. júl. 23. 12:17
 5/10 omadjoe válasza:
Masculan 3. Sztem ez a legjobb! Ar/ertek aranyban is!
2019. júl. 25. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Masculanra szavazok én is. Amikor kellett, teljesen jó volt. De inkább a fiú hozza, ő tudja a méreteit.
2019. júl. 25. 18:37
 7/10 Laylah ***** válasza:
Nálunk párom a Mysize-ot rendeli netről, ott nem egyenméretek vannak, mint a tömegtermékeknél (ami aztán valószínűleg jó, de olyanba is bele lehet szaladni, akinek kicsi/nagy), hanem több, centire meghatározott méret közül lehet választani. Szerintem jobb, ha ezt a fiúra bízod, ő ismeri az "adottságait".
2019. júl. 26. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Masculant plusz vizalapú síkisítót javasolnék.
2019. júl. 26. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Síkosítót
2019. júl. 26. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne legyen szűk, mert eleinte sokat kinlódtam vele, h. nem lehet felhúzni, olyan szűk. Végül repült a sarokba.
2019. júl. 27. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!