Rubint Réka kismamatornáját orvosi konzultáció nélkül is el lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2 hétig nem beszélek a dokival, addig is szeretnék tornázni. 9 hetes kismama.2008. jan. 22. 17:43
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdheted,ha jol vagy és nincsen semmi gond,én is azt csinálom,meg, még edzöterembe is eljárok,az orvosom ajánlja is a mozgást.21 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Én azt hallottam Rubint Rékáról, hogy elég drasztikus a kismama tornája, így Kállai Ildikó kismama tornáját vettem meg dvd-n. Itt vannak könnyebb és nehezebb gyakorlatok is, azok is elkezdhetik akik nem mozotak régebben rendszeresen és az edzettek is találnak jó gyakorlatokat a dvd-n.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én azért azt javaslom, hogy legyél túl az első trimeszteren, 12.hétig elég nagy a vetélési kockázat a terhességeknél, ezért inkább utána tornázz. Utána viszont már bátran lehet szerintem is kismama tornát végezni, én most akarom elkezdeni Kállai Ildiét, jelenleg 20 hetes vagyok! Boldog babavárást, jó egészséget!
4/7 anonim válasza:
én is Kállai Ildikóra szavazok!!!
5/7 anonim válasza:
én is Rékával nyomom,nekem nagyon tetszik. abszolut nem drasztikus,és egyébként is trimeszterekre van osztva,hogy mikor mi ajánlott.ha nincs semmi problémád,nyugodtan csináld,ami jólesik.csak az ugrálással járó dolgokat mellőzd.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az első három hónapban nem ajánlatos tornázni, hadd fejlődjön ki a méhlepényed (12. hét) és ha az is szépen rendben van, akkor lehet tornázni, addig ne kockáztass szerintem, nem ér meg egy esetleges vérzést a dolog, inkább sétálgass nyugiban nagyokat.
7/7 anonim válasza:
12 hétig semmit, kismamatornát 20. hét után szoktak javasolni. Ha van lehetőséged, ne otthon a TV előtt egyedül tornázz, hanem rendes csoportos tornára járj szakemberhez. Ott a kérdéseidre is válaszolnak és azonnal szólnak, ha egy mozdulatot rosszul csinálsz. A védőnőd is tud válaszolni a kérdésedre, én őt hívnám fel a helyedben, a többiek tapasztalatát is elmondja, meg ajánlani is tud tornás helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!