Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rubint Réka kismamatornáját...

Rubint Réka kismamatornáját orvosi konzultáció nélkül is el lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
2 hétig nem beszélek a dokival, addig is szeretnék tornázni. 9 hetes kismama.
2008. jan. 22. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elkezdheted,ha jol vagy és nincsen semmi gond,én is azt csinálom,meg, még edzöterembe is eljárok,az orvosom ajánlja is a mozgást.21 hetes kismama
2008. jan. 22. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam Rubint Rékáról, hogy elég drasztikus a kismama tornája, így Kállai Ildikó kismama tornáját vettem meg dvd-n. Itt vannak könnyebb és nehezebb gyakorlatok is, azok is elkezdhetik akik nem mozotak régebben rendszeresen és az edzettek is találnak jó gyakorlatokat a dvd-n.
2008. jan. 22. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azért azt javaslom, hogy legyél túl az első trimeszteren, 12.hétig elég nagy a vetélési kockázat a terhességeknél, ezért inkább utána tornázz. Utána viszont már bátran lehet szerintem is kismama tornát végezni, én most akarom elkezdeni Kállai Ildiét, jelenleg 20 hetes vagyok! Boldog babavárást, jó egészséget!
2008. jan. 22. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én is Kállai Ildikóra szavazok!!!
2008. jan. 22. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én is Rékával nyomom,nekem nagyon tetszik. abszolut nem drasztikus,és egyébként is trimeszterekre van osztva,hogy mikor mi ajánlott.ha nincs semmi problémád,nyugodtan csináld,ami jólesik.csak az ugrálással járó dolgokat mellőzd.
2008. jan. 22. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az első három hónapban nem ajánlatos tornázni, hadd fejlődjön ki a méhlepényed (12. hét) és ha az is szépen rendben van, akkor lehet tornázni, addig ne kockáztass szerintem, nem ér meg egy esetleges vérzést a dolog, inkább sétálgass nyugiban nagyokat.
2008. jan. 22. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
12 hétig semmit, kismamatornát 20. hét után szoktak javasolni. Ha van lehetőséged, ne otthon a TV előtt egyedül tornázz, hanem rendes csoportos tornára járj szakemberhez. Ott a kérdéseidre is válaszolnak és azonnal szólnak, ha egy mozdulatot rosszul csinálsz. A védőnőd is tud válaszolni a kérdésedre, én őt hívnám fel a helyedben, a többiek tapasztalatát is elmondja, meg ajánlani is tud tornás helyeket.
2008. jan. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!