Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi rosszat hallani a fogamzásgátló tablettákról, de akkor most megéri? Milyen mellékhatások vannak amik mindenkinél jelentkeznek? Akkor nyugodtan lehet szedni vagy inkább más megoldást kellene keresni?
Próbáld ki.
Nekem fokozatosan jelentkeztek problémák tőle, majdnem 4 évig szedtem, mire kénytelen voltam abbahagyni.
Neked lehet, hogy még évek múlva sem lesz bajod.
Próbáld ki, aztán ha nem válik be, abbahagyhatod.
Nincs olyan mellékhatása, ami mindenkinél jelentkezne.
A világon kb 1960 óta sok százmillió nő szedte-szedi évekig, évtizedekig, és ha valóban lenne ok az aggodalomra, már régen kiderült volna.
Mindennek van mellékhatása, van akinél jelentkezik, van akinél nem. Az Aszpirin se jó mindenkinek, és van aki penicilinérzékeny. A mellékhatások különfélék, és a fogamzásgátlókból is van vagy száz, meg lehet találni azt, ami nem okoz kellemetlenséget.
Én elég sok nő ismerősömtől hallottam, hogy durva mellékhatásai voltak, nagyon durván meghíztak. Arról nem is beszélve, hogy hiába hagyták abba nem tudtak teherbe esni utána, míg aki nem szedett simán összejött neki. Eléggé felborítja a hormonrendszered mesterségesen, nekem volt olyan ismerősöm aki tüdőembóliát kapott és meghalt.
Szerintem a szervezetet legkevésbé terhelő fogamzásgátlási módszer az óvszer, ráadásul a betegségek ellen is véd.
Barcsak hiztam volna tole🙏🏿 De nekem se hizas se szex etvagy csokkenes, semmi sem jelentkezett. Pedig lassan 4. Eve szedem.
Elso honapba volt szedules hanyinger ugy emlekszem de utana mar semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!