Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha tudnád, hogy évekig óvszerrel kell védekezni mostantól? Sokat elvesz az élvezetből valóban?
Kuppal védekezünk mivel sem tabletta nem játszik sem gumi!
f
Nem biztos, hogy meg tudnám szokni. Hosszú évek óta olyan barátnőim voltak (hogy ez szerencse, vagy pech, döntse el ki-ki ízlése szerint), akiknél semmit se kellett használni, mert szervi okok miatt képtelenek voltak teherbe esni.
Szóval nagyon nehezen szoknám meg, talán nem is.
Pont ebben a helyzetben vagyok. 4 évig fogamzásgátlóztunk, de mivel a végére levitte a libidómat, és folyamatosan száraz volt, fájt odalent, úgy döntöttünk, hogy váltunk óvszerre.
Szerintem a gumival van a legkevesebb probléma. Szerencsére egyikünk sem érzékeny rá, mindketten meg tudtuk szokni, és nem volt le az élvezetből. Amikor viszont késett a menstruációm, majdnem agyérgörcsöt kaptam (mármint képletesen értve, nem szó szerint), és az első negatív teszt tudott csak megnyugtatni...
Nem vesz el, ha jó márkát választasz akkor pláne.
Ha a kérdés az, hogy mit tennék a helyedben - nos kérdezés nélkül is, magamtól eleve óvszert használnék mindenkivel és csak a párkapcsolat egy későbbi fázisában (amikor kialakult a bizalom) hagynám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!