Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjön e rendesen?
A múlt hónapban bevettem az escapelle fogamzásgátlót,rá pár napra megjött a menstruáció.
A kérdésem az lenne hogy,most ebben a hónapban fog e kèsni vagy nem jön meg egyáltalán? Tisztában vagyok hogy ez nagyon fekavart viszont szeretném tudni hogy most mi lesz
Kezdjük azzal, hogy nincs menstruàciód.
Fogamzásgàglót szedsz, szóval nem menstruálsz, megvonásos vérzésed van!
Amìgy a betegtàjékoztatóban minden levan írva, csak utàna kéne nézni..
Erre nem igazán tudunk válaszolni, nem vagyunk egyformák! Én is mindennap szedem, ha lemegy a 21tabi utána jön meg de csak barnazassal 4.level után 2.-3. napon (7napos szunetben). Az első levél után nem volt semmi változás ugyanúgy vereztem, a 3.nal gyengült. Nekem még nem volt hogy ne jött volna meg valamilyen formában mert ugye a nyálkahártya kijön de olvastam már olyat , hogy van akinél kimarad egy hónapban de ez okozhatja külső inger is pl. stressz
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!