Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátlót szedek már egy éve és a szünet utáni első nap együtt voltam a barátommal és rendesen szedtem a tabikat, viszont rá két hétre elfelejtettem bevenni. Nagy baj lehet belőle?
Úgy tudom két hétig nem él el egy spermium, és mivel nem jutott érett petesejthez, ezért elpusztul két hét alatt. Sőt már 5 nap alatt. Azóta nem voltam együtt a barátommal csak aznap.
Lehet belőle nagy baj? Azaz megtarthatom a 7 napos szünetet (ugyanis már a végénél tartok) vagy szednem kell tovább?
Szimpla kérdést tettem fel de úgy látom néhánynak nem megy át :( nem tehetek róla ha értelmi fogyatékos vagy, a zárt osztály arrébb van kedves és ha nem tudsz válaszolni rendesen akkor inkább ne is irj semmit, mert látom beletudsz szólni más dolgába, de az hogy mirol is van szo az mar at se megy a kis fejecskedbe xd
Nem is ertem, "az jobban megy nektek" majd mi eldöntjük köszi szépen :*
Kedves kérdező, kedves Dzsenifer! Ezt a kérdést tegnap már föltetted, szó szerint ugyanígy, és többen is adtak rá kimerítő és helyes magyarázatot, választ. Ráadásul a megismételt kérdésre is ugyanolyan jól felelt az #1-es.
A #3-as válaszoló némi joggal gondolhatja, hogy nem neki, hanem neked van olvasási gondod, neked nem megy a fejecskédbe a válasz.
Valóban egyszerű kérdést tettél fel, ne kérdezd meg többször, nem vagy, nem lehetsz terhes.
Most megtaláltam a harmadik kérdést, amit majdnem szó szerint ugyanerről föltettél: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Te aztán kitartóan hitetlenkedsz! Ha ennyire nem hiszed el, hogy csak az élő, energiával ellátott spermium termékenyítőképes, akkor miért nem olvasol utána a Wikipédián, vagy a rengeteg orvosi, gyógyszerészeti oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!