Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem sorrend szerint szedtem a f gyógyszert mit tehetek?
De mind a 8szem bevan szedve egy gyógyszert sem hagytam ki. Több mint egy éve szedek gyógyszert.
Először fordult velem ilyen h így jártam.
2het múlva leszek szünetben, mindíg szerdai napom a szünet.
Ide nem lehet, maximum valami képmegosztóra és a linket tudod csak idemásolni.
Egyébként meg innentől szedd sorrendben. A hatóanyag az újakban már elvileg ugyanaz minden szemnél, nem olyan, mint a régiek, hogy többféle volt. A napok azért vannak rajta, hogy könnyebb legyen követni.
Milyet szedsz?
Két típusú fogamzásgátló létezik:
- egy fázisú (minden szem egyforma)
- több fázisú (a szemek hormontartalma különböző)
Egy fázison belül mindegy, hogy milyen sorrendben veszed be, a lényeg, hogy minden nap bevedd. Több típus között viszont nem szabad felcserélni a sorrendet, mert összezavarja a szervezetedet és csökkenhet a védelem. Ha ez történt, legalább egy hétig használj kiegészítő védekezést.
Semmiképpen ne "szarjad le", mert nem cukorkáról van szó, amit következmények nélkül szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!