Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól vagyok védett ha 11napja kezdtem el szedni újra a gyógyszert? Többi lent!
A fogamzásgátló nem cukorka, hogy akkor szedd, amikor épp eszedbe jut.
Igen, van esély a babára. Nem sok, de van, mert nem tartottad be, ami a leírásban van.
Akkortól vagy védett, amit a betegtájékoztató ír.
Bár ha akkor, amikor beléd élvezett a barátod, akkor ez nem zavart titeket, akkor kár most foglalkozni vele. Ha meg nem gond, ha jön a baba, akkor meg minek szedsz fogamzásgátlót?
Az ilyen hozzáállást sosem értettem. Elvileg felnőtt, felelősségteljes nő vagy, aki el tudja dönteni, hogy mit szeretne, nem? Ha még nem akarsz gyereket, akkor védekezz. Viszont akkor olvasd el a betegtájékoztatót, ha elázott, nézz utána. Ne utólag gondolkodj. Gyereket nem úgy kell vállalni, hogy nem gond, ha jön, hanem jöjjön, ha mindkét fél szeretné és akkor nem teszünk semmit ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!