Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikortól vagyok védett ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól vagyok védett ha 11napja kezdtem el szedni újra a gyógyszert? Többi lent!

Figyelt kérdés
11napja kezdtem újra a gyógyszer szedését! Előtte két és fél évig nem szedtem. Tegnap a párom úgy ment el hogy nem vette ki. Nyilván ha baba jönne se lenne gond. De mennyi az esély így erre? Szedjem tovább a gyógyszert amíg nem derülne ki? Hülye kérdés tudom, de hátha volt még valaki így. Mikortól véd a gyógyszer?

2019. máj. 17. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a leírását. Az enyémben 5 nap volt írva, megfelelő szedés mellett. Csináltuk is 5 nap után, semmi baj nem lett. Szerintem nincs miért aggódnod.
2019. máj. 17. 10:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, elvileg az első 7napba kell kiegészítő védekezés... Gestomix 20mg azt szedem én. A net ennyit irt. (A papírja elázott a táskámba még első napokba.) csak nem pontosan úgy kezdtem el szedni ahogy a mensim abba maradt mivel előtte két évig nem szedtem egy allergia gyanú miatt. És a mensim április 26-május 1ig tartott kb vagy talán előbb is vége lett. Én meg május 6 hétfővel kezdtem szedni!
2019. máj. 17. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló nem cukorka, hogy akkor szedd, amikor épp eszedbe jut.

Igen, van esély a babára. Nem sok, de van, mert nem tartottad be, ami a leírásban van.

2019. máj. 17. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkortól vagy védett, amit a betegtájékoztató ír.

Bár ha akkor, amikor beléd élvezett a barátod, akkor ez nem zavart titeket, akkor kár most foglalkozni vele. Ha meg nem gond, ha jön a baba, akkor meg minek szedsz fogamzásgátlót?

Az ilyen hozzáállást sosem értettem. Elvileg felnőtt, felelősségteljes nő vagy, aki el tudja dönteni, hogy mit szeretne, nem? Ha még nem akarsz gyereket, akkor védekezz. Viszont akkor olvasd el a betegtájékoztatót, ha elázott, nézz utána. Ne utólag gondolkodj. Gyereket nem úgy kell vállalni, hogy nem gond, ha jön, hanem jöjjön, ha mindkét fél szeretné és akkor nem teszünk semmit ellene.

2019. máj. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!