Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem az IAMNA nevű fogamzásgátlót?
nem régen voltam nőgyógyásznál aki azt mondta nekem hogy kezdjem bármikor csak menstruáció alatt ne szedjem.. nyilván itt elmondott pár dolgot még. A betegtájékoztatón viszont azt írják hogy "A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) első napján kezdje el az Iamna bevont tabletta szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettát vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "P" feliratú bevont tablettát válassza). Ezt követően a hét napjainak sorrendjében haladva szedje az Iamna bevont tablettát."
Na és itt ugye nem igazán értem hogy kellene mert 21 tabletta van és ha nekem hónap végén jön meg a menstruációm akkor borul a hónap vagy elkezdhetem mondjuk a következő hónap eslő napján független megjött-e? Előre köszönöm a segítséget...
Nem értem amit a dokit mondott. Konkrétan ezzel a foggátlóval nincs tapasztalatom, de az szokott lenni a precedens kb mindenhol, hogy amikor leges-legelőször veszed be a bogyót, azt a menzesz jelentkezésekor kell, az a ciklusod első napja. Tehát akkor kell az első szemet bevenni, ha megjött, pont aznap.
Tabinál és gyűrűnél us ez szokott lenni. És a tájékoztató is ezt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!