Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet e miatt? (alul)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet e miatt? (alul)

Figyelt kérdés

Na szóval tablettát szedek (Gestomix)Most vagyok a 7napos szünet 3.napján ilyenkor szokott megjönni este fél 10 körül. de most nem jön. lehet hogy amiatt hogy 3 órával ez elött együtt voltam a barátommal?

17/L

2010. júl. 8. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva, hogy percre pontosan tudod, hogy mikor jön meg. Én csak kb. belövöm, hogy na, ezen a héten azt hiszem meg kell jönnie, és kész. :D

Szerintem ne aggódj, hogy még egy óra sem telt el, és nem jött meg. :D

Ez te talán nem is tudod, de nagyon vicces. :D

2010. júl. 8. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
kb 3órával..
2010. júl. 8. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is tablettát szedek és általában tudom,hogy melyik nap jön meg és kb. melyik napszakban.Azért írom,hogy általában,mert kivétel mindig van.Most például fél nappal elöbb jött meg,pár hónappal ezelött pedig egy nappal később.Ilyen fogamzásgátló mellett is előfordul,ez a 3 óra nem jelent semmit,el ne kezdj idegeskedni :)
2010. júl. 8. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 8. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ennyire pontos lehet??:O
2010. júl. 8. 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
igen! nekem mondjuk eddig ugy volt hogy délelött 11körül jött meg 7hónapon keresztül utánna meg mindig este fél 10körül, de most nem értem miért nem jön!
2010. júl. 8. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy ennyire percre pontos szokott lenni :D Nekem a szünetben vagy a 3. vagy a 4. napon szokott megjönni, úgyhogy várj türelemmel.
2010. júl. 9. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!