Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hat a fogamzásgátló így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat a fogamzásgátló így?

Figyelt kérdés
Fél 9kor vettem be a fogamzásgátlómat (Cypromix), kb. éjfél körül erős hasmenésem volt. Szerintetek felszívódott rendesen a gyógyszer vagy érdemes kiegészítő védekezést is alkalmazni?
2010. júl. 8. 21:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most néztem meg a betegtájékoztatót. Abban csak a hányást említi, hogy ha a tabi bevétele után 3-4 órával hányás jelentkezik, akkor nem teljes mértékben véd. De akkor mi van a hasmenéssel?
2010. júl. 9. 09:22
 12/19 anonim ***** válasza:

22:11 vagyok, én ezt találtam !:)

úgy tudom , hogy felszívódik a gyógyszer 1-1,5 óra alatt!

Ha egyszeri hasmenésed volt szerintem nem lesz gond, az végülis egy tabi, nem ? Nekem már volt olyan, hogy nem vettem be egyáltalán egy napi tabit és nem lett bajom és nem is pótoltam ! Pótolhattad volna egy másik levélből azt az egy szemet, de már arról lekéstél !:(

Mennyit kell még várnod a hétnapos szünetig ?

2010. júl. 9. 10:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még 5 szem van a mostani levélből.
2010. júl. 9. 10:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Jah és pont most járok a 3. levél tabinál, szóval nincs is "tartalék" levél gyógyszerem, majd menses hetén váltom ki.
2010. júl. 9. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:

hát akkor azt az egy hetet kibírjátok óvszerrel, de ha minden szemet időben bevettél eddig szerintem az az egy szem nem lesz gond, még ha az egész ki is jött belőled !

ha nagyon parázol használjatok óvszert addig , míg meg nem jön, de ha veszel legközelebb a gyógyszertárban kérdezd meg a gyógyszerésznőt, hogy ő mit mond erre, mert kíváncsi vagyok amúgy rá én is, mert annyi mindent olvastam már a neten erről !:)

2010. júl. 9. 10:56
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Oké, majd megkérdezem mindenképp! :)
2010. júl. 9. 10:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Tuti nem hat a gyógyszer... Most voltam mosdóban és barna folyásom van...:S
2010. júl. 9. 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:

ezt most nem értem, mire gondolsz mitől van barna folyásod ? mert ha most a napokban nem vetted be azt az egy fogamzásgátlót tuti nem azért mert terhes vagy !ahhoz még túl korai lenne bármilyen terhességre utaló jel !

bírd ki ezt a pár napot óvszerrel és meglátod nem lesz semmi baj !

2010. júl. 9. 13:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem azt gondolom, hogy terhes vagyok, hanem azt hogy nem hat a gyógyszer. Ha hatna rendesen, nem lenne barna folyásom... Barna folyás mellett nem fogok szexuális életet élni..
2010. júl. 9. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!