Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló ami az első szemtől hat?
Gyógyszer mellett is simán teherbe eshetsz, tévedés ne essék.
Csak olyankor a tablettára lehet fogni az abortuszt.
Ami viszont biztos, 2-3 év után a libidó 90%-os visszaesése párkapcsolat terén, de szedjed csak nyugodtan, úgy is doktorbácsi írta fel, jó az...
Ebben semmilyen rossz hangnem nem volt!
A fogamzásgátló tablettát két dolog miatt írjákj ki.
1. kéred, mert a párod zokniban nem szexel, inkáb a te testedet fertőzi és öli meg lassan a libidódat, majd ide jön sírni, hogy 1-3 éve vagyunk együtt, és csak heti, havi egy szex van...
2. Felírja, mert női problémád van, akár a rendellenes ciklussal...
A lényegen nem változtat, a párok 90%-a treherbe esik fogamzásgátló tabletta mellett, mert csak a terhesség esélye csökken, és nem a 0-ra!
Teljesen mindegy mi az indok, bízol mert orvos írta fel, pedig te is simán bele eshetsz abba a 90%-ba akinek a libidója a béka segge alá csökken, vagy abba a 10-be akinek érrendszeri problémája lesz!
Ne hallgass az előző válaszolóra. A világáról nem tud, s valószínűleg életében nem találkozott fogamzás tablettával, csak 0 hozzáértéssel osztja az észt, mert elolvasott 3 Blikk cikket ebben a témában. Ha a tabletta már az első napban is véd és te már 2 hete szeded már kifejtette a teljes hatását az biztos. Nagyon ügyelj a rendszeres szedésre és állíts be ébresztőt minden napra. Így nagyon kevés lesz az esélye annak, hogy teherbe ess. Egyébként sokkal többen esnek teherbe óvszer mellett ez vitathatatlan.
Sok sikert a továbbiakban, és figyelj oda a helyes szedésre!
Így van kérdező, még csak véletlen se hallgass egy 43éves szülész-nőgyógyászra...
Már ha Ő az akire gondolok, van egy doki aki szívesen segít a fiatalságnak sok sok éve, szembefordulva a kollégákkal, a fogyasztói társadalomra fittyet hányva.
Valamilyen Gergelynek hívják.
Sajnos én is tapasztalatból írom, hogy igaza van az első két válaszolónak!
Nekem a menszesz beállítására lett felírva, bár hagytam volna az egészet!
Ráment a házasságom, mivel nem kívántam a szexet ahogy előtte!
Az imnától majdnem tromboizisom lett, aztán nuvaringot írt ki a doki.
Szóval az én tanácsom is az, védekezzetek másként, és ha csak nem nagyon de nagyon muszáj szedned fogamzásgátlót, akkor hagyd az egészet, ne mérgezd magad!
Ráment a házasságod... Hagytad rámenni.
Amúgy persze, hogy sokaknak csökken a libudója, fogamzásgátló nélkül is csökken egy tartós kapcsolatban, ez egy ilyen műfaj. Dolgozni kell rajta mindkét félnek.
A fogamzásgátló akkortól véd, amikor rá van írva. Évekig szedtem, nem voltam terhes mellette. Pedig a fenti oddsokkal kellett volna. (És mielőtt valaki azzal jön, hogy biztos meddő vagyok, azóta lett gyerekem, hamar sikerült teherbe esni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!