Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elegem van ebből, ti hogy kezelitek ezt?
Annyira utálom, hogy kb az összes csávónak könyörögni kell, hogy húzza fel a gumit, miután egyértelműen elmondom mindig, ha új partnerem van, hogy én nem szedek fogamzásgátló tablettát.
Nem értem, ez miért bűn, az óvszer ugyanolyan jól működő védekezési módszer.
Kipróbáltam a tablettát, nem tetszett, mert voltak mellékhatásai, nem akarok kísérletezni magamon, és igenis vannak nők, akik nem szedhetik amugy meg, egyéb okokból.
Csak nem értem, mit kötekednek a pasik, hogy elmondom ezt, aztán jönnek ezzel a dumával, hogy de nem is kell, mert tudnak vigyázni, meg majd a közepén/végén fölveszik, vagy fordítva, a végén akarja levenni..
Annyira nem bírom ezt, és általában a kapcsolatot is tönkre teszi.
Lányok, ilyenkor ti mit reagáltok?
24l
Én csak azon csodálkozom hogy az ilyen ovodás idióta "férfiakkal" lefeküdtök gond nélkül, aki meg normális azt hanyagoljátok mindenhogyan.
Szánalmas 😁
Én is azt tapasztalom hogy probléma van vele ha a lány óvszert akar használni. Mindig bepróbálkoznak hogy nincs náluk, meg ha van is kicsi a méret, meg nem jó, stb, már nagyon elegem lett, ezért én is viszek magammal óvszert ha úgy sejtem hogy lesz vmi. Ha mondja a srác hogy nincs nála én meg mondom hogy nyugi, nálam van. Nem biztos hogy jó taktika, de tényleg kivagyok ettől én is, voltak menstruációs és hormon gondjaim, mostanra helyre jött és nem akarom bezavarni a rendszert, azért nem szeretnék tabit.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!