Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kilyukad az óvszer akkor kifolyik az ondó belőle?
Figyelt kérdés
Védekeztünk óvszerrel, amikor megneztem, nem volt kilyukadva, viszont kívül volt rajta olyasmi szerű valadék mint az ondó. Mi lehetett az? Most aggódnunk kellene? Alaposan megnéztem, benne volt a zacsijában az ondó, de akkor mi lehetett az kívülről?2019. máj. 27. 16:32
1/4 anonim válasza:
Ha az autó defektet kap, vajon kijön a gumiból a levegő?
Igen, ha kilukad az óvószer, akkor bizony kifolyik belőle a cuccmáger. Logikus nem?
A puncukának a nedve lehetett rajta kívülről, úgy érzem.
Igen, aggódni kellene, ezekkel nem vagytok tisztában, de lompi ezredes már jár ki be a lukacskában.
3/4 anonim válasza:
Atyaég...
És az ilyen idiótàknak van szavazati joguk😂
4/4 anonim válasza:
Szerintem még nem szavazhatnak. Mondjuk ide sem jöhetnének még 1-2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!