Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől/miért mozdulhat el a spirál?
Nekem múltkor előadást tartott egy nő arról, hogy most fogja levetetni a spirált mert már nem menstruál és nem lesz terhes. (Nagyon nem akartam végighallgatni, de a buszmegállóban muszáj volt), szóval nála bevált. Ezer éves fogamzásgátló eszköz, nagyon sok embernek beválik, de tényleg magasabb a rizikófaktora, mint más egyebeknek. Szeretnétek még kisbabát? Utálom a megszakítást vagy a véglegest ajánlani, de a te esetedben korrektnek tűnik. Ha nem lenne gond még egy baba, akkor én ajánlom nektek a megszakítást. Felnőtt nő vagy két gyerekkel, szóval tudod hogy kell csinálni, biztos vagyok benne, hogy a férjed is tudja mit hogy szabad. Szóval nálatok nem lenne gond a megszakítás sem, amennyiben nem jelentene egetrengető problémát, ha becsúszna még egy gyerek.
Ha viszont többet nem szeretnél szülni, tehát teljesen biztos vagy a döntésedben, akkor létezik végleges fogamzásgátlás is. Ezt viszont nagyon gondold meg, visszafordíthatatlan.
Egyébként a spirált is ajánlom, nem olyan rossz az :)
Látod, ha az első válaszoló szülei normálisan óvszert, vagy gyógyszert használnak, most nem lenne tesója.
Mivel a te gyerekeidnek már van tesójuk, szerintem térjetek át az óvszerre/gyógyszerre.
Rengeteg véleményt olvastam még más fórumokon, de nem tudom letenni egyik fog.gát. módszer mellé se a voksom...
Utólsónak: óvszert a férjem érdekében nem szeretnék, hormont meg magam miatt nem, de ezt írtam is. Ezért gondoltam spirálra.
Azért köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!