Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekten milyen fogamzásgátló tabletták váltak be?
Nem sokára megyek majd orvoshoz és kérni fogom, hogy írjon fel nekem valamit(meg vannak az okaim nem kell lebeszélni)
Csak arra lennék kíváncsi hogy kinek mi vált be nem akarok oda menni úgy hogy nem tudok semmit, hogy aztán rám sózzon vmit ami gyakran okoz gondokat.
Jesszus itt tényleg sok a bunko ember, nem nem tennék meg semmit amit olvastam pláne nem azok után hogy milyen bunko itt mindenki tisztelet a kivételnek
Feltettem egy egyszerü kérdést
Nem nem akartam megmondani az orvosnak hogy mit adjon, szóval kettes légyszives keress más játszóteret magadnak
Csak kíváncsi voltam melyikről vannak a legrosszabb vélemények, tisztában akartam lenni a dolgokkal, nem pedig hülyén mint valami robot vigyorogni a dokira és kérdés nélkül beszedni mindent amit a kezembe nyom,nem terveztem vele veszekedni se semmi, csak véleményekre voltam kíváncsi, mert nyílván ha valami olyat adna akkor kicsit jobban figyelek miután elkezdem szedni, de itt a többség persze egyből rosszra gondol és a kérdezőt kezdi szidni.
Igazán siralmas életetek lehet, ha ennél nincs jobb dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!